| Spynky a întrebat:

Cum stiu cand iubita mea este pregatita de first kiss(pe buzebig grin) funda cel mai bun raspuns...big grin

Răspuns Câştigător
| BonnyBon a răspuns:

Cand stii? Pai, nu prea ai cum sa stii ca daca este the firs kiss. ii va fi rusine sa arate asta ...De ce nu incerci sa faci tu primul' pas?

Adica la mine asa a decurs, pentru ca mi-a fost rusine :]]big grin si ma feream =]] dar a fost frumos love struck

Deci, daca e o fire sensibila nu vei stii, daca este o fire zapacita atunci te va saruta ea :]] ceea ce nu prea credbatting eyelashes

7 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Kiss [...] este numai pe buze laughing. pai cred ca poate fi pregatita, oricand. din moment ce tine la tine, si tu la ea, nu mai conteaza si acest lucru nu? doar nu o sa se supere, ca i l-ai dat mai devreme, sau mai tarziu.happy

| thereforyou a răspuns:

Cand o sa va lase parintii afara mai mult de ora 17:00 sau o sa impliniti 11 ani.

| NuAmGăsitNume a răspuns:

Nu exista un asa moment. Fata poate e timida sau crede ca nu stie sa sarute. Ia-o prin surprindere si o sa-i placa.

| Spynky explică:

Ms de raspuns ai fundabig grin

| Spynky explică:

Da razvanu16 am 13 ani si un pictongue

| YaYou a răspuns:

Pai iti sai seama dupa felul in care se comporta, cum vorbeste cu tine, cum te priveste in special... te apropii putin de fata ei ai atc o privesti fix in ochi si iti dai seama, poate fi agitata sau te priveste cu niste ochi dulci innebuniti dupa tine tongue

big grin

| razvanu16 a răspuns:

Dacami raspunzi la o intrebare iti raspund si eu la asta...

Acum zi-mi...

Ai mai mult de 12 ani?