anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

D fiecare data cand pun o intrebare exista un user(ma refer la acelasi, d fiecare data), care nu face altceva decat sa ma jigneasca! c sa fac? sa renuntz la site? banuiesc ca exista cineva care rasp d acest site, care sa nu permita chestiile asta! c sa fac si cum? ma jur ca m-am saturat, daca nu-i convine intrebarile mele poate sa ma treaca cu vederea, dar el nu! continua sa ma jigneasca! pls help me! c sa fac si cum? dau voturi si funda

Răspuns Câştigător
| marthaa a răspuns:

Ignora-l.Crezi tu ca merita sa te afecteze un om.Nu-i convin intrebarile tale si te jigneste pentru ca este incapabil sa ti dea un raspuns care te-ar putea ajuta.Asa ca nu-ti mai face probleme pentru cineva pe care nu-l cunosti si care in primul rand isi da cu parerea jignind fara a te cunoaste.Asta e lipsa de caracter si de neuronihappy

5 răspunsuri:
| Lovely a răspuns:

Nu mai pune tot la suflet si tuhappy pana una alta e doar un site unde oamenii se ajuta reciproc. Daca unii au chef de glume e problema lor, lipsa lor de respect. Stiu ca nu poti trece cu vederea asta. Probabil nu te va ajuta cu nimic ce am scris eu doar iti dau un sfat big grin Fi indiferenta la rautatile lumii. Nu se merita s ate consumi. Succes!

| AndaWest a răspuns:

Aoleu daca ma luam dupa toti care m-au injurat pana acum nu mai intram pe TPU. daca iti trimite mesaje, blocheaza-l si daca te injura la intrebare, raporteaza-i raspunsul.si gata

| Tania a răspuns:

Nu merita sa renunti din cauza unui frustrat!
Asta e.tot felul de persoane si pe internet...Raporteazal de cate ori ai ocazia poate se rezolva.nu stiu...sad

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Cred ca @thereforyou este gelos pe inteligenta ta!

| totEU_9066 a răspuns:

Sincer cel mai bine este sa il ignori pentru ca ori de cate ori vei pune o intrebare se va baga inseama dar stii ce doare cel mai tare ignoranta
asa ca ignora-l sau trimtel de unde a iesit laughing
dar pe privat tongue