Dragostea nu are varsta? Dar cu o diferenta de 14 ani
sincer nu.La 15 ani te gandesti la lucruri frumoase, esti inocenta.La 29 te gandesti deja la multe lucruri.Incearca sa gasesti o dragoste cu o diferenta de 1-2 ani.
Mede
Sincer pana la urma nu conteaza varsta:-P, dar totusi iti poti strica reputatia sh poti ajunge sa suferi mult din cauza unuia cu varsta d 29 ani.Sincer eu am aproape 16 sh un baiat d 24 a vrut sa se combine cu mine, dar nu am vrut. pana la urma fikre face ce vrea cu viata sa, dar eu una nu ma`sh cupla cu un baiat d 29 ani.
Sincer, nu.Stiu ca in dragoste nu conteaza anii, dar totusi, e prea mare diferenta.
Mai sunt si alti baieti de varsta ta, cu care te poti cupla.
Lavinia.
Daca as fi un barbat de 29 de ani in nici un caz nu m`as cupla cu una de 15. expresia "dragostea nu are varsta" ar trebui completata cu 18 +
Dracu ma fetelor voi nu va gandtiti asa un pic!?
Cum dracu e o diferenta foarte mare si ce crezi ca o sa se intample intre voi? O sa va iubiti pana nu mai puteti?
Hai sa fim seriosi barbatii la varsta aia au si ei nevoile lor, deci daca vrei sa iti bati joc de viata asta e sansa ta.
Uite, eu sunt un tip de 29 de ani(merg pe 30) care iti spune asa:
dpdv sexual, unul de varsta mea te poate face sa nu-l uiti nici intr-o viata viitoare, ca sa zic asa. Dar EU UNUL AS PREFERA sa fii putin mai mare, macar vreo 18 ani, nu neaparat din cauza ca s-ar numi corupere de minori(sunt multe relatii care se petrec intre cei trecuti de 18 ani si cei sub, dar nimeni nu le stie, te asigur), cat pentru faptul ca m-as gandi la sanatatea ta. La 15 ani nu esti pe deplin dezvoltata nici fizic, nici psihologic, bineinteles ca nici eu nu eram, de asta pot sa te asigur. Te-as lua sa te cresc probabilmente(repet, EU UNUL), sunt sigur ca sunt multi care nu gandesc asa de pasnic. O relatie de iubire cu o pustoaica e o experienta deosebita(asta zic din auzite, eu nu stiu) si mi-ar place sa incerc. :-P
Acuma, indiferent ca ma crezi sau nu ca eu sunt unul din ala "pashnick", macar un sfat pot sa-ti dau: orice fata de varsta ta ar trebui sa fie atenta la o relatie cu cineva mai in varsta. Regula generala ar fi: daca te iubeste te asteapta sa te maturizezi, pentru ca tu impreuna cu el sa faceti si urmatorul pas in relatie. ma refer la cel sexual. Acuma depinde dupa cum ti-a spus si cineva mai sus de ce anume vrea el de la o relatie. vrea o relatie cu o femeie sau o relatie cu o fata care invata sa devina femeie. PT. MINE E HAIOS ORICUM, CRED CA E O EXPERIENTA DEOSEBITA PT. CEI CARE AU TRAIT-O.
Si mai e vorba aia pe care daca n-ai auzit-o inca o auzi acum:"Daca e sa fie, atunci va fi!" Cum vrea Dumnezeu e intotdeauna, sa stii!
Succes si ai grija!
**
Nu ar mai fi aceeasi problema cand ar creste fata...La urma urmei intr-o relatie trebuie pus accentul pe asemanari, nu pe deosebiri (difernta de varsta in cazul asta) Barbatul, nu baiatul, de 29 de ani are alte intentii, are nevoie de altceva, se gandeste sa`si intemeieze o familie, e in plina desfasurare a vietii. Fata de 15 nu are astfel de ganduri; pentru ea e doar o idila, ceva de moment.
Sunt o fata de 15 ani si nu as sta cu un barbat de 29 de ani deoarece este exagerat de mare varsta pentru mine.
Depinde, daca sentimentele sunt reciproce... De ce nu? Dar trebuie ca fata sa aiba mare grija ca baieti asti-as profitori sa-r putea sa o dezamageasca.
Varamea asta a facut, ea avea 15 si el 29.Era oarecum cea mai buna prietena a mea si mereu stateam cu ea... abia peste 2 ani am mai vazut, si s-a schimbat complet, intr-un fel negativ... App, tot ADY il cheama pe cel cu care a plecat