Sincer nu.Adica la mine nu functioneaza asa si nu cred in persoanele care spun asa usor te iubesc.La mine iubirea e unica si poti sa o dezvolti doar in timp iar daca acea persoana este de pe Facebook sau TPU si nu o cunosc nu am sa ma incred niciodata ca va veni sau ca va face minuni pentru mine
Daca nu cunosc persoana sa stiu ce vrea sau cum gandeste sau sa stiu ce hram poarta nu as putea da o sansa.
Degeaba imi spune ca ma iubeste daca nu a venit sau nu ne-am intalnit sa ne lamurim.Trebuie timp pentru asta pot fi o dementa sau tu un dement care doar vorbim vorbe la telefon cum sa dezvolt fata de tine sentimente de iubire.Da ma atasez si obisnuiesc dar pana nu petrec timp cu persoana aia nu cred ca ma iubeste si nici eu nu am cum sa faca asta.
Eu am trait o situatie de genu si mi s-a spus te iubesc si i-am taiat macaroana am zis stop poti sa imi zici ca ti-s draga si simpatica sau ca ti la mine dar nu se poate oficializa nimic pana nu petrecem timp impreuna.
Deci până la urmă întrebarea era : "Dacă ți-aș trimite un mesaj cu te iubesc mi-ai da o șansă la extrasul tău de cont?"
Nu,ca as stii ca are 12 ani,sau mai grav,e foarte imatura si proasta avand in vedere ca trebuie ceva timp sa cunosti o persoana ca sa o iubesti,trebuie sa ma deschid acelei persoane iar acea persoana sa mi se deschida mie, sa o cunosc profund, de abia atunci putem sa vorbim de iubire.
Cred ca i-as da ignore, e imatura, proasta.
Da!
I-as trimite imediat IBAN-ul, rochia de mireasa trebuie achizitionata din timp.
Trimite mi IBAN-ul dragut o
Nu mi-ai spus ca ma iubesti!
Nu-mi place sa mint, doar la o singura fata i pot spune si aia are iubit cool
Atunci de ce-mi ceri IBAN-ul? Nu are logica!
Ca sa vad cati banii ai in el
Tu vrei de fapt sa-mi ceri extrasul de cont.
E jale in el.
Draga mea vreau sa imi faci o donatie, ca nu am banii sa devin barbat si eu o data
Si ti-am lasat impresia ca eu as fi dispusa sa fac acte de caritate?
Vrabuita mea credeam ca suntem prieteni
Am fost, până mi-ai cerut extrasul de cont ca să mă faci de râs.
Vrabiuta daca isi spun te iubesc mi ai da o sansa?
Ai pierdut primul tren spre inima mea, altul' peste vreo 5 ani mai trece.
Hai ca trec repede anii!
Timpul trece si tu imbatranesti si poate nu o sa te mai plac
Nu! Pentru că ar trebui să cunosc de ceva timp acea persoana. Sa ma asigur ca ma iubeste si că ceea ce spune este adevarat.
A spune cuiva ca il/o iubesti este usor dar de dovedit este mai greu!
Mie personal imi trebuie ceva timp ca sa imi dau seama ca o persoana ma iubeste, ca apoi sa îi dau o șansă!
Inkubus întreabă: