| ana12 a întrebat:

Daca am folosit de mai multe ori un vibrator, pot zice ca inca mai sunt virgina?

Răspuns Câştigător
| Parintele a răspuns:

Deinde ce ai facut cu el...banuiesc ca nu ai mestecat in mancare. Daca l-ai introdus in vagin cativa centimetri nu mai esti virgina. Si jucaria a cui este? A parintilor?

39 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Zi-mi te rog ca n-ai 12 ani

| Flav a răspuns:

laughing))))))))) ka2 m-ai omorat cu reply-ul tau

| psiholoaga a răspuns:

Poti zice, dar nu mai esti. Ai grija la modul in care pastrezi vibratorul (acumuleaza tot felul de microbi pe care tu ti-i introduci apoi, de bunavoie, in vagin).

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

rolling on the floor logic ca nu

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Daca ai folosit vibratorul nu mai esti.

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

@NoGod poate e a fratelui! Mesteca el ce mesteca.

pupimik
| pupimik a răspuns:

Imi vine sa mor...cand vad ca unii copii sufera la 12 ani ca nu ii lasa parintii afara decat 1-2 ore... iar altii se dezvirgineaza.
Nu mai esti virgina.Pacat ca te-ai foooarte grabit.Ciclul ti-a venit macar?

auran
| auran a răspuns:

Nici gand!
Draga mami, ai grija ce vibratoare folosesti ca pe urma nu o sa-ti mai placa decat...negrii poate!

| Sara2 a răspuns:

Nu mai esti virgina deci nu esti virgina

| Frogie a răspuns:

Ma intreb daca la 16-17 ani mai simti ceva...vibratorul care la 12 ani te satisfacea la 18 te gadila laughing)

| ioanaa a răspuns:

Teoretic da, practic nu.

Răspuns utilizator avertizat
| Simon a răspuns:

Deci nu-mi vine sa cred ce citesc...chiar sunt curios: "de mai multe ori" =? Si te rog mult spune-ne ca nu ai 12 ani, daca ai, suna de parca ar fi o continuare a povestei "Motru". Bafta! P. S. Normal ca poti spune ca esti virgina, si daca ai 80 de ani poti spune asta, chiar daca tu ti-ai pierdut virginitatea cu un vibrator... ce aiurea suna...

| mikiscence a răspuns:

Stai linistita ana, pe unde nu l-ai bagat .mai esti sigur!

| ellene a răspuns:

Nu esti.si mai rau o sa fie cand primul tau partener nu o sa creada ca ai folosit vibratorul pentru "prima data", aia care trebuia sa fie "speciala"... apropo, asa a si fost nu?

| ellene a răspuns:

Nu esti..si mai rau o sa fie cand primul tau partener nu o sa creada ca ai folosit vibratorul pt "prima data", aia care trebuia sa fie "speciala"...apropo, asa a si fost nu?

| MarYoBenucci a răspuns:

Pffff oh go on

| bismark65 a răspuns:

Daca te-a dezvirginat un vibrator ai grija ca prima dragoste nu se uita niciodata!

| andreea8888 a răspuns:

In cazul in care ai folosit un vibrator si l-ai introdus 4-5 cm, probabil ca mai esti, cum probabil nu mai esti virgina, insa daca l-ai folosit pentru stimularea clitorisului pentru orgasm extern, cu siguranta esti in continuare!
Ai grija sa nu iti arunci virginitatea la ''gunoi'' printr-un vibrator, mai tarziu iti va parea rau!

| yoanna73 a răspuns:

Intrebarea lui flav e interesanta.ai 12 ani. nu mai esti.

| ka2 a răspuns:

Pai ce-o sa mai simti de la prietenul tau? iti dai seama cum o au cei de 12 ani? laughingrolling on the floor

| jkjhcshbbzmb a răspuns:

Daca ai 12 ani normal ca iti imaginezi ca da.pacat.te dezamagim.NU

| iuliana21 a răspuns:

Mai esti dar nu acolo unde ai introdus vibratorul

| gherghe_9739 a răspuns:

Daca l-ai bagat in anus sigur esti virgina astfel...

| 31ea a răspuns:

Buna, sper ca nu ai 12 ani si tie un numar norocos si eu mi-am pus 31ea e ziua fetelor de nastere,

| emeris a răspuns:

Prostituata sa te faci mamicawinking
NU mai esti draga mea laughing

| simona_1150 a răspuns:

Din pacate, sansele ca tu sa mai fii virgina sunt foarte mici. Si daca tu ti-ai pierdut virginitatea introducandu-ti un vibrator, ai facut o mare greseala. Pana la urma, e viata ta. dar vei regreta mai tarziu.

| rubycaramel a răspuns:

Nu mai esti virgina. Esti disperata happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vorba lui gherghe, depinde unde l-ai folosit. daca l-ai folosit la batut fasole, nu-i nici o problema. daca l-ai bagat in vagin, nu mai esti de prima oara.de zis, poti sa zici ca mai esti virgina, ca doar nimeni nu o sa se uite in gura ta.