Deinde ce ai facut cu el...banuiesc ca nu ai mestecat in mancare. Daca l-ai introdus in vagin cativa centimetri nu mai esti virgina. Si jucaria a cui este? A parintilor?
Poti zice, dar nu mai esti. Ai grija la modul in care pastrezi vibratorul (acumuleaza tot felul de microbi pe care tu ti-i introduci apoi, de bunavoie, in vagin).
Imi vine sa mor...cand vad ca unii copii sufera la 12 ani ca nu ii lasa parintii afara decat 1-2 ore... iar altii se dezvirgineaza.
Nu mai esti virgina.Pacat ca te-ai foooarte grabit.Ciclul ti-a venit macar?
Nici gand!
Draga mami, ai grija ce vibratoare folosesti ca pe urma nu o sa-ti mai placa decat...negrii poate!
Ma intreb daca la 16-17 ani mai simti ceva...vibratorul care la 12 ani te satisfacea la 18 te gadila
)
Deci nu-mi vine sa cred ce citesc...chiar sunt curios: "de mai multe ori" =? Si te rog mult spune-ne ca nu ai 12 ani, daca ai, suna de parca ar fi o continuare a povestei "Motru". Bafta! P. S. Normal ca poti spune ca esti virgina, si daca ai 80 de ani poti spune asta, chiar daca tu ti-ai pierdut virginitatea cu un vibrator... ce aiurea suna...
Nu esti.si mai rau o sa fie cand primul tau partener nu o sa creada ca ai folosit vibratorul pentru "prima data", aia care trebuia sa fie "speciala"... apropo, asa a si fost nu?
Nu esti..si mai rau o sa fie cand primul tau partener nu o sa creada ca ai folosit vibratorul pt "prima data", aia care trebuia sa fie "speciala"...apropo, asa a si fost nu?
Daca te-a dezvirginat un vibrator ai grija ca prima dragoste nu se uita niciodata!
In cazul in care ai folosit un vibrator si l-ai introdus 4-5 cm, probabil ca mai esti, cum probabil nu mai esti virgina, insa daca l-ai folosit pentru stimularea clitorisului pentru orgasm extern, cu siguranta esti in continuare!
Ai grija sa nu iti arunci virginitatea la ''gunoi'' printr-un vibrator, mai tarziu iti va parea rau!
Buna, sper ca nu ai 12 ani si tie un numar norocos si eu mi-am pus 31ea e ziua fetelor de nastere,
Din pacate, sansele ca tu sa mai fii virgina sunt foarte mici. Si daca tu ti-ai pierdut virginitatea introducandu-ti un vibrator, ai facut o mare greseala. Pana la urma, e viata ta. dar vei regreta mai tarziu.
Beatrice011 întreabă: