Pai daca nu vrei sa avortezi, ai grija de el, cere ajutor parintilor, unui medic, si totul o sa fie bine, daca consideri ca nu ai posibilitate sa-l cresti gaeste-i o familie buna care isi doreste copii si da-l spre adoptie, eu personal nu as renunta sub nicio forma la el, as face orice pentru copilul meu, si inca ceva nu m-as culca cu primul venit ca sa ajung sa raman insarcinata si nici nu m-as baza pe el ca se protejeaza, acum faptul e consumat, asta e.ai grija de tine si de bebe si sa iei o decizie corecta care sa nu te marcheze psihic si fizic.
Cica ce sa faci
. Sa-l ingrijesti ca doar esti mama lui! Nu trebuie sa te gandesti la el doar ca la un copil facut din mila. Daca vrei sa traiasca, dar sa nu-l ingrijesti, poti sa-l dai spre adoptie
. Dar iti zic eu, iti va fi dor de el pentru ca tu l-ai facut. Are sange din sangele tau.
Păi dacă ai rămas cu "bebe " îl naşti şi îl creşti pe" bebe ". Nu are rost să-ţi ţin morală că de ce nu te-ai protejat şi alte alea, cred că trebuia să ai tu suficient cap, acum te descurci cum şti. Creşte-l!
Daca nu vrei sa-l avortezi, il pastrezi. uite ce simplu e. exersezi schimbatul scutecelor, cumpara haine noi, renunta la banii de buzunar care erau ai tai si asteapta-te la mustrari din partea alor tai si schimbari majore in viata ta. easy like that.
Sa il pastrezi.Depinde cati ani ai.Trebuie sa vorbesti cu prietenul tau orice ar fi, trebuie sa te ajute, sa contezi pe el.
DA cine tea pus sa faci sex neprotejat? Ai tai stiu spune-le si luati o decizie in privinta bebeului
Nu avorta, sunt de acord e o viata la mijloc e cum ai sinucide un om care nici macar nu sti ce ii poate pielea[daca e un om bun sau invers
Un copil e binevenit mereu pe lume nu conteaza cati ani ai tu...nici eu nu as avorta pentru nimica in lume pentru ca verisoara mea a facut-o acum un an! Si e groaznic inca sufera... dar a trebuit sa o faca pentru ca a fost obligata de parinti!
Bună.
Înainte de a rămâne însărcinată nu ai auzit de metode contraceptive sau ai dormit pe tine?
Dacă îl faci îl vei lăsa pe drumuri, chinuit într-o lume plină de ură, etc.
Ce vârstă ai?
Pa, pa.
Nu avorta! Nu-l da la adoptie!
S'a intamplat asta e!
Trebuie sa'l iubesti si sa'l cresti cu dragoste!
Persoana cu care l'ai facut ce zice?
De obicei baietii/barbatii cand aud asta o iau la fuga la propriu, dar nu-i nimic!
Bucura'te de copilas! Cu Dumnezeu inainte!
Sunt persoane care vor sa-l creasca. te poti gandi si la varianta aceasta. lasa mesaj.
Cristiiiiiiuy întreabă: