Te poate fotografia oricine pe strada la distanta daca vrea. Intrebarea este: De ce intrebi asta? Iti este frica sa nu te santajeze prostituatele sau pestii?
Daca ai paranoia nu are rost sa mergi la de alea care o fac pe străzi, in boscheți. Eu îți sugerez sa te duci la cele care o fac la domiciliu, hotel, pensiuni etc, da nu în stradă.
Nu are rost sa te stresezi.
Cu un obiectiv zoom optic 40-60 X te foote si de pe Marte! Mergi la poof pa Jermania ca găsești rapandule destule!
Crezi tu ca in hoteluri nu se pot pune camere ascunse? Ce zici? Disimulate in ceasuri de perete, ceasuri de birou, senzori de fum in tavan! Taica mai ai de învățat! Te aștept la meditații! Spionescu 5.0!
Știe el ceva dacă întreabă! Ori s-a mai fript in trecut!
Nu zic nu,da e mai ok la ele acasă decât în boscheți. Alea ce fac pe strada sunt bolnave nu prea își fac analize, plus că poate fi văzut ușor. Oricum și la alea ce fac la ele acasă, chirie sunt puși vecinii din bloc sa stea geana pe cei care vin la ea, inclusiv babele le vezi mereu pe bănci! Sunt puține care fac așa ceva, de obicei au avut și ele probleme și de aia pun camere, unele sunt nebune pun sa facă rău să șantajeze clienții.
Cel mai sigur la un apartament închiriat de client! Sa aibă el control pe spatiu! Ai impresia ca alea care nu fu%k in boscheți is mai " curate? Cât timp in România prostituția NU este oficial reglementata si nu exista obligația controlului medical este o loterie! La C#rve ca la avocat sau medic se merge pe recomandare! Îmi povestea bunica-meu ca era șofer la un Boier prin București in anii 30- 40 pan sa vina comuniștii ca " barosanu primea la margine de București la o vila mai retrasa dame cu care se harjonea! Și in România acelor ani surpriza! Era LEGALA!
Sunt curate! Nu toate, ci alea ce le știi, și citești recenzii despre ele constant.