Fratioare, cum poate sa-ti treaca prin minte sa te saruti cu o prostituata?! La cat de socant de normal li se pare tipelor din ziua de azi sa o suga, nici daca te saruti cu o "nonprostituata" nu stii pe cati pupi in poola, daramite daca faci asta cu o "profesionista".
Ar fi greșeală vieții tale sa mergi acolo. Știai ca prezervativul te apară de boli cu transmitere sexuala doar 80 % pentru ca se iau prin sânge și e suficient contactul doar între doua zgârieturi, poate chiar dr la prezervativul și te alegi cu mâncărimi acolo pentru toată viata sau de la ceva afte bucale?
Ai fi mult mai fericit dacate-ai ruga Creatorului pentru o soție cu care El știe ca te potrivești și pana atunci sa ramai virgin
Eu cred ca ai putea cu una de 35 dar trebuie si sa stii sa comunici sa fii amuzant, aranjat, curat
Ideal este sa nu le pupi fiindca bolile cu transmitere sexuala se iau prin pupat, mai ales ca-i contact direct cu un organ care are toate sansele sa fie infectat cu BTS, fiindca prostituatele fac sex oral la alti barbati.
Gândește-te că pupi pe penis 90% dintre foștii lor clienți. Dacă nu ai o problemă cu asta...
Nu pupa nicio prostituata.Chiar nu stii nimic din notiunile de baza in ce priveste igiena, sexul si bolile cu transmitere sexuala?
Iată un rezumat la toate raspunsurile de mai jos:
Merge să săruți o prostituată dar nu iti recomand. Ele sunt sărutate de mai mulți bărbați săptămânal, și sunt șanse mari să capeți o boală de la ele. Ele fac sex oral cu mulți bărbați și gândeștete că saruti guri care au fost atinse de penisuri. Daca insiști să săruți o prostituată, făo pe propriul tău risc. După ce ai sarutat-o, mergi si dezinfectează gura, spalăte bine ca să dispară microbii de acolo. Dar eu iti spun pentru ultima oară, nu este recomandat.
Nu il prosti ca nu atrage sexul opus, nu fii paranoia ca sunt multi care merg de o viata dar nu pe centura
Daca tii la igiena ta, nu. E alegerea ta. Adica gandeste-te ca practic saruti penisul altor câteva sute de barbati care au fost înaintea ta.
Sigur că poți să le pupi, doar le au mai pupat și alții 1000 înainte, deci te alegi cu boli de toată frumusețea.
Și cum fac rost de primul sărut?
Am 21 ani totuși...
Ți am mai tot răspuns pe aici, nu este o tragedie sa începi anumite experiente mai tarziu.
Practic la vârsta ta mulți trebuiau sa fie fără experiente, știi de ce?
Pentru ca mulți s au combinat din adolescenta și au făcut acele greșeli.
Primul sărut oricum este cringe, de preferat când vorbești cu o fata mai multe zile și de la prima întâlnire încerci și acest pas.
Cum poti sa ii scrii - multi s-au combinat din adolescenta si au facut greseli, cand aia poate fi una din cele mai frumoase experiente de viata pe care o persoana o poate simti iubirea aia inocenta, fereasca dmz
Alea sunt din cazurile puține, multe tipe au avut parte de relații toxice.
Deci fiecare are propria lui viziune cum privește lucrurile.
În adolescenta este ok sa placi, dar aia nu este " iubire" este doar o indragostire oarba
Lasa-l, da-i pace, nu il mai amagi creeandu-i iluzii false, asta moor eu pe site-ul asta, ca e plin de ipocriti/te care dau raspunsuri aiurea, cica ei le fac un bine utilizatorilor
Iluzii false, unde?
Nu îți convine da skip, nu ești avocatul poporului, dacă nu ii convine lui ce am scris, da singur cu ignor.
Am făcut bine destulor utilizatori, nu esti în masura sa critici persoane pe care nu le cunoști
Cat bine le-ai facut valeu, tie nu ti se pare aberant ce incerci tu sa il convingi pe baiatul asta, gen ca nu merita sa isi faca o relatie de la varsta asta ca o sa dea de panarame si ca e mai bine mai tarziu? serios, asta da sfat, o sa ti-l ia de bun cu siguranta!
E târziu, că ceea ce a fost cu adevărat magic era între 12-15 ani când eram inocenți, s-au dus timpurile alea fără sa gust din ele, acum la 21 ani sunt rece și tăcut, deci șanse nule având în vedere ca femeile vor sa vorbim mult pana să se ajungă lanun pupic pe față măcar.
Ca să vă cunoașteți, înțeleg că pentru tine pare frustrant.
Însă dacă exista atracție orice se poate, încerca să inițiezi primul pas.
Ce ai de pierdut?
Multe cupluri s au pupat de la prima întâlnire.
Am spus strict sa nu se grăbească, dar dacă tu înțelegi altceva, problema ta.
Cred ca are și singur capacitatea de a înțelege un sfat bun și un sfat prost, asa ca băgate la somn.
Am spus strict sa nu se grăbească - terminati voi fetele de pe TPU cu fraza asta ca sunteti pe ni bi le rau de tot
Mă eu nu știu, dar știi cum funcționează lucrurile în viata asta?
Când te grăbești și vrei un lucru cu disperare atunci nu o sa îl ai.
Când nu cauți acel lucru, când ești pe ritmul normal atunci o sa apară singur.
Tu ești singurul" pe ni bi l" care nu are ce face de cât sa se considere avocatul poporului, alt dezamăgit în iubire, curge o lacrima.
Baiatul asta se duce spre 22-23 de ani in sus fara sa fi sarutat sau sa fi footut o fata si tu ii zici sa nu se grabeasca, foarte tare
Wow ce bătrân este, alții nici la 30 nu au făcut asta și dacă scrii " footut " e clar, fetele nu sunt jucăriile voastre asta sa fie clar, ori ai sentimente pentru una, ori vreo doar asta spune-i din start.
Nu e vina nimănui ca habar nu aveți sa va faceți o iubita, ca nici măcar nu este atât de greu.
Eu zic sa taci in p l m, serios, gata
" taci în p l m" ii spui aleia de ți a dat viata, ca era aglomerat la avorturi.
Dacă nu mi ai mai răspunde, " a da moara la apa", nu as mai scrie înapoi, simplu.
Bye bye
Nu e vina nimănui ca habar nu aveți sa va faceți o iubita, ca nici măcar nu este atât de greu. nu vezi in poola mea ca scrii numai TAMPENII pe site-ul asta, esti cu capul? de ce te jigneste lumea te miri dupa aia
Doar tu ești singurul țăran care m-a jignit
)
Ce tampenii? Realitate?
Tot atât de frumoși le vorbești și tipelor pe care le agăți?
Sau ele nu îți știu personalitatea de tip care se baga singur în seama, avocatul poporului, care este revoltat de 2 zile la o porcărie de comentariu care nu era pentru el, dar na, ți a afectat ție masculinitatea, destul de agresiv verbal, ne putem da seama din modul cum scrie și educația primita nu mai spun, deci semnalizează, ma ocolesc toate fetele.
Și cred ca sunt în măsura sa îmi dau cu părerea doar sunt o tipa și știu cum și ce vor majoritatea tipelor și cum sa intrii în gratii, nu ca tine și restul labagilor frustrați de pe acest site. Muah.
Da ai dreptate, iubire este la 90 ani, nu în adolescență...
De asta exista ignorare dragilor, dacă nu sunteți de acord cu ceva.
În adolescenta?
Ce știi tu despre o relatie la 14 ani? De ex.
Sa îți mai începi și viata sexuala când ai sub 18, ești stast.
Bine, voi ca voi.
Tipele pot dezvolta și un tip de cancer dacă își încep viata sexuală când nu au corpul nedezvoltat complet și este evident sub 18 ani.
Dar sa nu uitam ca majoritatea relațiilor in adolescenta nu țin, drame peste drame și tipe cu tipi toxici, din relații toxice unde au ieșit cu greu, dar voi dormiți încontinuuare.
Nu exista o vârstă la care trebuie sa începi ceva, fiecare începe când și cum vrea.
Mersi de compliment dragule.
Pai te ia capul in poola mea, e plina lumea de baieti singuri si tu vii cu basini pe aici ca e usor sa iti faci o relatie, ai ceva stricat la cap?
Pai eu vreau, dar nu am cu cine și nici cum deșii am 21 ani aproape, nu prea am nici fete prin zona mea.
Și ce spui tu sub 18 e prea mult,
pe toate fetele de 15 ani dacă le întrebi la ce varsta si-au inceput-o,
spun că la 12 ani, deci toate sunteți undeva pe acolo între 12-15 va începeți viata sexuala, deci nu vă mai ascundeți...
Nu știu de ce acuzi fără să cunoști.
Personal mi am trăit copilăria chiar foarte bine și nu mi am început viata sexuala pe la 12-15, ca am primit o educație prea buna de la dragii mei părinți și multe au fost în situația mea.
Băieții de la 12-15 încep toate astea, nu va pune nimeni sa va jigniți între voi sau sa va credeți voi mișto doar pentru numărul de tipe avute.
Personal ești bărbat adevărat când știi sa ți în viata ta o femeie, nu 100.
Mă rog, nu o să mă cert pe aici, tot sunt eu " aia cu răspunsuri inutile", am încercat doar sa ajut cu vorba ca da, nu trebuie să te simți prost.
Nu exista un curs al vieții- > fiecare are propriile experiente și le începe când vrea sau chiar deloc.
La modul cum te exprimi și mi te adresezi ca și persoana străină, îmi dau seama de ce ți se pare greu.
" în poola mea", " ai ceva stricat la cap?" Etc.
Mă rog, nu stau sa îmi pierd vremea aiurea, cu un om care știe sa jignească o persoana pe care nu o cunoaste.
Crezi ca scriu prost? Ok, da mai departe, eu nu pot sa discut cu o persoana care ma jignește în condiția în care eu nu îl jignesc cu absolut nimic.
Pai se vede ca tu chiar ai ceva stricat la cap, am zis in poola mea, nu am venit cu injurii la adresa ta, e o diferenta
Imi cer scuze, am fost intr-adevar badaran, si eu cateodata sunt retardat ( recunosc ) si comentez aiurea si fara sa mai gandesc, dar lasi niste mesaje te ia capul, site-ul asta da pe dinafara de virgini tristi si singuri - si vi sa imi spui ca iti poti face o iubita usor? cum vine asta
Nu a fost neapărat asta,uite am dat de fete sau poate am spus din experienta mea, cred ca nu trebuie sa faci atât de multe lucruri complicate,dacă duci o fata la un film sau ii cumperi o ciocolata, ii scrii ceva scrisoare, cu siguranță v a aprecia.
Acum dacă tu vrei doar sex nu și relație logic ca este mai greu de obținut, știi foarte bine ca tipa își murdărește imagina ca e panarama nu stiu ce, pentru ca societatea este toxica și nu poate accepta ca și sexul feminin are nevoile sale.
Scuze acceptate, nu pot lăsa alte persoane sa îmi strice starea, problema mea este ca ma prea implic pe aceasta aplicație.
Exista oricum o persoana pentru fiecare.
Dupa 30 de ani de singuratate nu exista o persoana pentru fiecare, daca ai norocul alegi ce a mai ramas din tomberon
Crezi că pe ele le interesează ce spune societatea despre ele?
Se *** pe unde apucă, pe poduri,sub poduri, în păpușoi, în veceuri publice, hai lasă mă, că nu mai exista nici simț, nici rușine nici nu se mai abțin.
Crezi că pe ele le interesează ce spune societatea despre ele?
Se cardesc pe unde apucă, pe poduri,sub poduri, în păpușoi, în veceuri publice, hai lasă mă, că nu mai exista nici simț, nici rușine nici nu se mai abțin.
Ca au ales calea ușoară simplu, ma refeream strict la altceva.
Nu este pentru toată lumea o astfel de " meserie" mai ales dacă ești super sensibila ca și persoana.
Totuși " gura lumii nici pamantul nu o astupa" asa ca da, ai doar o viata și prin asta nu ma refer sa faci " only fans" sau altele ci sa nu îți pese de oamenii care chiar și dacă ai fi perfect au ei ceva de criticat.
Acum nu știu de unde aceasta impresie?![]()
Pe only fans sunt doar o vindere de nuduri, nu înseamnă că persoanele alea o fac cu 100 după ( ca aici vorbim de alta categorie: prostituate, etc), nu de persoane care vând conținut, e vina " labarilor obosiți " care plătesc.
Vezi ca tu la cat de naiv pari din comentarii pe aici, nu te-ar refuza una plina de boli sa zica, hai bine pustiulica mai pui 100 te sarut si pe gura, te lasi sa imi dai si limbi in pzd, ca mai apoi sa pleci de la ea cu toate BTS-urile din lume! spun asta pentru ca am patit sa sun pe una sa ii propun chestiile astea chiar si s e x neprotejat si ea nu avea nicio problema, nu o interesa pe aia ca imi da mie HIV sau Sida, treaca mearga daca e Bou! fetele normale nu si-o trag precum la zi de 4-5 ori, asta nu intelegi tu, de astea nu iei nicio boala de la una curata care s-a footut cu cativa la viata ei
Nu, ar insemna sa fii cel mai idiot om din lume, cum sa te saruti cu o prostituata, te-ai tampit la cap?
Îți recomand să eviți sărutarea pe gură sau să-i faci oral (cum fac unii inconștienți) unei prostituate. Au o grămadă de clienți zilnic, fiecare cu diferite nivele de igienă și chiar BTS.
Te duci, îți faci treaba și pleci. Nu te implica în vreun fel, pentru ele ești doar un client și atât.
Bineinteles.La fiecare prostituata, exista, dupa vizita unui client, un proces drastic de dezinfectare a gurii, facut de niste stomatologi profesionisti care vin in casa acesteia.O poti saruta fara probleme!
MihaiAndrei666 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Anonimboy111 întreabă: