Eu nu am iubita dar sunt casatorit. Ce as face daca nu as vedea-o 2 luni? of, as muri de foame as umbla cu haine nespalate, sau in cel mai bun caz necalcate si nu mai as avea cu cine sa ma cert![]()
Acum fara gluma, lasa ca cele 2 luni vor trece repede, si nu iti mai fa ganduri.
:O si tu vrei sa o astepti :O :O
stai linistit... combina-te cu cineva care nu o cunoaste. si cand se intoarce... reiei relatia
Iubitul meu e in tara la 25 km de mine si nu ne-am vazut de 3 luni! ce vrei sa fac sa mor, sa disper! La inceput ma suparam, era trista mi-era dor de el ...chiar aseara ne-am certat dar ce sa fac aseara am adormit cu lacrimi in ochi(el munceste acasa la el si seara e prea obosit sa vina la mine iar ziua eu ma duc la scoala si ziua sunt 50 km intre noi)vb la tel 4-5 min in fiecare seara(ziua nu prea vb mai deloc) Nu am ce face il iubesc si astept sa vina si momente mai bune! Oricum i-am mai spus si lui ca asa relatie ca a noastra e ''amic-amica'' Asa ca pentru mine e ca si cum ar fi plecat din tara(dar nu este) si totusi rezist(cu exceptia momentelor cand mi-e dor de el)ies cu prietenii, vinerea asta am fost la gratar cu colegii, sambata am fost prin oras cu soramea si o cole de-a ei, am fost la shopping, am ascultat muzica dansez prin casa de nebuna! ieri a fost ziua lu' mami si deci am fost cam ocupata(am facut 2 torturi 2 prajituri si tati a facut gratarul) a fost frumos eu vreau sa ma distrez sa-mi traiesc viata ca am doar 18 ani si daca nu ma simt bine acum atunci cand? nu-l insel pentru ca nici mie nu mi-ar placea sa fiu inselata! Daca el m-a inselat vreodata sau o face sa fie pacatul lui! Dumnezeu e sus si vede si are grija de fiecare! Asa ca stai linistit! Daca te plictisesti imi mai dai cate un mesaj in particular poate mai vb(iti las si id-ul de mess) Oricum 100% vei supravietui~esti barbat deci ...fii barbat!
Nu stiu ce as putea sa fac. Mi-ar fi foarte dor de ea, asta e clar. Aceste lucruri intaresc o relatie. Stii ca daca se intoarce o data, de doua ori, de trei ori, si totul e ca inainte sau mai frumos, sunteti meniti sa fiti impreuna. Uneori e util pentru doi parteneri sa se vada mai rar. Astfel cand se vad ei profita pur si simplu de prezenta partenerului si nu mai au nevoie de nimic altceva.
O astepti cu flori la intoarcere!
O sa fie vara asa ca profita de timp si intareste relatiile cu cei din jur!![]()
De inselat nici nu se pune vorba!
Si mie mi-ar fi greu daca as fi in situatia asta. Deja ma gandesc cum o sa fie in vacanta de vara...ma gandesc ca nu o sa treaca mai mult de 2 saptamani ca perioada si o sa ne vedem.
Nu dispera, daca relatia voastra va rezista, inseamna ca este o relatie solida si va iubiti cu adevarat.