Puțin probabil sa vrea sex, poate vrea o relație, poate testează ce putere de seducție are, etc.
Nici o fata nu te priveste-n ochi, ca sa-ti ceara sex!
Asta este doar in capusorul tau, disperat
Dacă se uita disperata la tine și tu nu te uiți la ea și îți mai si cere să mergi cu ea încolo, dar tu ce sa spui
Și când ajungi acasă și ii lași mesaj ca na, tu esti mai discret n-ai vrut în realitate ca să vă vadă lumea, îți trântește block fiindcă nu i-ai satisfăcut plăcerile dorite pe care ea nu le putea comunica. Hai ca te pricepi bine la oameni, dragă Violeta
Baiete, dintre noi doi, eu sunt experta care se pricepe la oameni, tu esti afonul, care nu a avut in viata lui nici o relatie.
Nu am avut că nu mă pot integra în societatea asta, fiindca femeia cere prea mult si nu ofera nimic(nici macar o aventura sexuala de 15 minute)
Nu ca nu aș fi putut sa îmi fac
Am zis ca ce rost are, pentru ce să o țin, numai sa vorbesc cu ea și atat?
Ti-am mai explicat: ia-ti de munca si lasa parazitarea pe spinarea bietilor parinti, ca sa ai si tu un banut, macar sa-i cheltui la curve.
Toate astea s-au intamplat cu aceeasi fata? Raspunsul e ca depinde de context. Daca te-a blocat fara motiv e o nesimtita.Stai linistit, mai exista fete pe lumea asta.
Nu totul se rezumă la sex. Poate ii esti drag, sau pur și simplu te admiră pe tine, reacțiile tale, comportamentul tău.
Iar dacă vine vorba de block, poate doar a fost o panaramă ce nu știa nici ea ce vrea.