Cum naiba sa se intampla asta?
banuiesc,ca nu vrei sa te duci la doctor, dar cred ca stii ca daca a apucat sa ejaculeze, acum e posibil sa fii ramas insarcinata! deci trebuie sa te duci la medic, singura cu mana sa il cauti pe acolo, e cam greu ![]()
nu prea stiu ce sa zic...complicat. Doar medicul stie ce sa faca in situatia asta
Bagi degetelu si il cauti pe acolo, incerci sa mergi la baie sau daca el chiar s-a pierdut in neant, du-te la medic. Si mie mi s-a intamplat, se intampla atunci cand prezervativul nu e rulat pana la capat, cand e prea mare, cand e pus invers...
imi aduce aminte de : ''va sperie gaura neagra?'',''de ce sa ma sperie si a nevestemii tot gaura neagra este''. Poti sa-l pescuiesti cu o lanseta
.ce intrebari.
Nu ma duc la doctor mi foarte rusine dar nu si-a lasat urmasii in el... si mi foarte scarba sa bag degetele...
Nu se intampla nimic. O sa iasa daca bagi dusul acolo (nu capul de la dus, jetul de apa) sau daca faci pipi.
Dar presupun ca stii ca toata sperma a ramas in tine, da?
E ceva fenominal.dar draga mea prezervativele nu sunt facute din materiale ecologice si contin o multime de substante nocive..cit de rusine nu ti-ar fi mergi la ginicolog cit mai urgent
Bun ma duc acolo si le zic stiti mi-am ramas ala acolo ....si nici cand fac treaba mica nu iasa...
Asa-i cand va combinati cu toti inaptii.
gagica-tu trebuia sa fie atent sa nu alunece prezervativul.
acum te-ai lamurit cat e de inapt.
fa-ti un bine si da-i papucii.
Pai,au multe substante nocive...
poate te infectezi sau ceva....medicul ar putea sa stie mai bine
Am făcut sex cu soțul și mi-a rămas prezervativul in vagin dar nu și-a dat drumul in perzevativ ce se întâmplă
andrus25 întreabă:
SerenaSmiley întreabă:
CartofulVesel întreabă: