Cand iubesti cu adevarat si ajungi pana la casatorie, unul din cei doi renunta la religia sa si trece la a partenerului! E simplu! In fond, tot intr-un Dumnezeu credeti indiferent cum s-ar numi Acesta!
Religia pe care o are mi se pare irelevanta.Totusi,nu m-as complica de niciun fel daca ar fi de-a dreptul fanatic si habotnic, nu de alta, dar as lua-o razna sau mi-ar plesni o vena de nervi de la atatea discutii si reguli absurde.
In rest, n-am nicio problema.Sunt n lucruri mai importante intr-o relatie decat religia, iar casatoria nu incepe in niciun caz de la aspectul asta.
Pai daca o sa mearga relatia si o sa va iubiti o poti face pe ea sa se de-a la religia ta cand va veti casatori.
Dar ce religie e de esti asa de revoltat?
Religia este o chestie atat de insignifianta incat nici nu conteaza. si casatoria se poate rezuma la mult mai multe chestii decat la religie.
Conteaza ce religie are?![]()
Sincer pentru mine nu este un lucru atat de importan din moment ce cele 2 pers se iubesc `; x
[parerea mea; D]
Funda
?
De ce nu? Puteti face cununia civila si atat. Cate cupuluri nu sunt asa? Dupa o relatie lunga poate o poti convine sa treaca la religia ta. Nu neglija iubirea pentru ca nu stii ce urmari frumoase poate da iubirea dintre doi
Miki.sunt ortodox.nu e cazul acum. dar. as fi vrut sa ma comb mai de mult cu o fata dar nu stiu de ce am cedat. ea era pendicostala.si da... aveti dreptate.
Daca e pocaita si tu nu esti, ai grija ce face, poate iesi urat, de exemplu intre catholic sau ortodox, nu cred ca e o mare problema