| Ava1231 a întrebat:

Daca voi, baietii ati avea multi bani...ati putea avea o relatie cu o fata normala, provenita dintr-un mediu social normal poate usor modest?

17 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Doar daca as reusi sa maschez faptul ca sunt bogat, sa fiu sigur ca ea nu stie ca sunt bogat. Daca in schimb ar sti ca sunt bogat, nu i-as da nici o sansa, nici nu as baga-o in seama, daca nu ar fi si ea la fel de bogata ca mine. Sper ca intelegi ce vreau sa spun.winking

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Parca ne spui datele despre starea vremii, vintul va sufla usor modestlaughing Ava baietii cu multi bani vor aventuri azi cu tine maine cu altele deci nu banii sunt cheia succesului si a fericirii, important este sa il cunosti bine pe acel biat si el sa te cunoasca pe tine si sa va acceptati unul pe celalalt, sa va iubiti sa va intelege ti voi doi, sunt persoane sarace care s au casatorit din iubire sincera si intelegere asta a stat la baza casniciei unora care sunt de 50 de ani impreuna, nu banii, banii i au facut ei doi impreuna ca familie.Importante sunt : iubirea respectul si fidelitatea in caznicie, nu el sa aiba si sotie si amantă si ea la fel si sot si amant, ca aceea nu e casnicie e haos.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Nu as putea lua o fata care nu mi se pare speciala.
Daca e frumoasa, desteapta, decenta, avem gusturi comune si vad un viitor cu ea, da.
Dar daca e o "normala" care imi face ochi dulci pentru ca am bani... Nu.
Cenusaresele din viata reala sunt panarame egoiste.

| Hammurabi a răspuns:

Dar ce crezi că banii mulți m-ar orbi și mi-ar spăla creierul să nu mai înțeleg nimic în jurul meu?
Relația o ai cu persoana nu cu posesiunile ei.
(vorbesc pentru mine, nu pentru alții)

| CIaudiu a răspuns:

Eu unul nu doar ca as accepta, ci as prefera o asemenea varianta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu m-ar interesa situația ei financiara, nici sa fie săraca lipita, sa se descurce cât de cât, sa lucreze (nu contează pe ce salar) m-ar interesa sa fie o fata cu capul pe umeri, sa fie puțin inteligenta, sa aibă caracter, în rest nu prea ar conta asa mult condiția ei materiala.
Oamenii săraci care s-au ajuns în majoritatea cazurilor țin cont de asta, au uitat de unde au plecat, nu își mai vad de lungul nasului, numai bășini în cap au, dar ei mâncau umbra de pateu pe pâine când nu aveau bani.

Răspuns utilizator avertizat
| gogugogugogu a răspuns:

Da.

| Daz01 a răspuns:

În mod normal răspunsu ar fi da, dar crezi că dacă ai fi o persoană bogată și te-ai învârti în cercuri de oameni bogați, cu probleme de oameni bogați și cu vacanțe de oameni bogați, ai întâlni vreodată fata asta așa zisă "normală", care provine dintr-un mediu social normal sau ușor modest? Mie îmi e cam greu să cred că din avionul tău privat ai avea acces la un om cu status social inferior ție.

| YeeeeRoooock a răspuns:

Cat timp fata este de treaba, poti vorbi cu ea, nu vad de ce nu as putea fii cu ea. Dar mai intai sa o cunosti bine, ca sa te asiguri ca nu e pe interes.

| wlkohmb a răspuns:

Da, normal, barbatii nu judeca precum femeile.

| alvostrustietot a răspuns:

Tu esti aleasa, caut de mult timp o fata ca tine