| a lui ;x a întrebat:

Dar abia fac 17 ani in septembriecryingstraight face... si nu is sigura ca o sa am "bebe"crying dar am facut sex >:" neprotejat sh a ejacuat i mine cryingstraight face. cum sa-l cresc? ca ai mei ma omoara cryingstraight face

Răspuns Câştigător
| CarLa_7372 a răspuns:

Primul pas ar fi sa iti faci un test sa fii sigura, dupa aceea mergi tu cu cineva mai matur la un ginecolog. Daca nu vrei cu parintii atunci cu o matusa sau ceva. Vorbiti acolo si daca accepta medicul si crede ca e neam cu tine pers aia poate poti face avort. Daca nu vrei sa faci avort atunci vorbeste cu iubitul tau si pe urma cu parintii lui si ai tai.Se v-a rezolva cumva.Succes!:*

11 răspunsuri:
| catthshshshs a răspuns:

Stai linistita, nu orice partida de sex neprotejat se lasa cu un copil.
Ca sa fii sigura, la minim 21 de zile de la acest contact, fa un test de sarcina.

| tyana a răspuns:

In primul rand calmeaza-te si asteapta confirmarea testului de sarcina(sau a medicului, depinde ce alegi pe moment). Apoi te gandesti ce ai sa faci. Exista si posibilitatea sa nu fii insarcinata si tu sa iti faci nervi degeaba. Orice decizie vei lua insa, trebuie sa fii calma sa judeci rational.Ai grija de tine si asteptam vesti!

| shtephie a răspuns:

Fa un test de sarcina si ca sa fii sigura du-te la doctor!
Nu te teme!

| madagascar a răspuns:

Poate nu ai ramas nu te panica, si data viitoare ai mai multa grija, poate ai noroc si nu erai in perioada fertila, oricum daca nu o sa fi gravida sa iti fie invatatura de minte. data viitoare intai te informezi si apoi actionezi

| elyssa20 a răspuns:

Pai inainte sa panichezi mai bine fa un test de sarcina si fi sigura daca o sa ai sau nu un bebel. daca o sa ai vorbeste cu mama ta ca sunt sigura ca o sa te inteleaga chiar daca o sa te certe, iar daca nu esti sa iti fie invatatura de minte ca data viitoare sa ai grija.bafta si sanatate. pupici.

| Seline a răspuns:

Iti distrugi viitorul daca il tii. Gandeste-te ca ai de terminat un liceu, de urmat o facultate, un copil te incurca.
Greselile se platesc; prezervative, anticonceptionale de ce nu folosesti?!

| alleecsandra a răspuns:

Fa un teste de sarcina daca spui ca a ejaculat ma gandesc sa fii insarcinata! dar de ce nu te ai protejat?thinking

| cristinella a răspuns:

Cat timp este de cand ai "comis-o"? poate mai ai timp sa iei pastila de a doua zi... dar cat mai repedehappy

| CrisutzuxD a răspuns:

Am o intrebare. De ce nu te-ai protejat? Exista prezervative, pastile daca nu te-ai protejat inseamna ca erai sigura ca nu vei ramane insarcinata.

Răspuns utilizator avertizat
| hiphopbeatz a răspuns:

Mai intai faci un test de sarcina.

daca esti insarcinata, inca mai poti face avort.

pace si sanatate!