The Notebook/A Walk to Remember/Remember Me (cu actorul din Twilight)/Vanilla sky/Hitch/How to Loose a Guy in 10 Days/You Got Mail/50 First Dates/Shakespeare in Love/Titanic/Interview with an vampire (tom cruise si brad pit joaca frumos impreuna)/Cassablanca
Sunt drama/romantic nu seamana toate cu twilight ma refer nu au tema de vampiri dar sunt bune
Adica gen TWilight, nu prea stiu dar te ajunt cu romanta![]()
New Year's Eve,The Rum Diary este de dragoste inbinat cu detoate
,Mr. Nobody,Loverboy,One Day,Crazy, Stupid, Love,Midnight in Paris,Friends with Benefits Ti la-s recomanad
D, I Don't Know How She Does It, The English Patient eset foaret vechii... Si multe altele sper ac te-am ajutat
D
Iti dau un serial foarte frumos si anume Vampire Diaries.Din cate vad il ai la aatar pe Stefan actorul principal din Vampire Diaries. Poate te-ai uitat la serial poate nu dar eu il recomand deoarece e foarte frumos si merita vizionat! El are doua sezoane : sezonul intai si sezonul al 2-lea.Amandoua sezoanele cuprind aproximativ 20 de episoade (eu asa stiu). Genul filmului este :drama, dragoste dar si horror! Daca vrei si un link de download imi spui. Funda?
Burlacu_Adina_1999 întreabă: