Fiecare om are un caracter si un temperament; ambele greu de schimbat!
Tu nu te poti schimba peste noapte, dar dragostea ta pentru ea poate sa te ajute sa ameliorezi unele aspecte.
De exemplu, nu mai fii atat de gelos, paranoic si neincrezator!
Fetele urasc astea la un baiat.Cu cat el are mai multa incredere de sine, cu atat e mai atragator, denota inteligenta si stapanire de sine.
Tu, cu cat esti mai sfios, nehotarat, pueril, cu atat pari ca n-ai habar ce sa faci, nu ii dai partenerei senzatia ca se poate baza pe tine, ca o poti proteja (asta e important de asemenea pentru fete).
Incearca mereu sa pastrezi un ton calm cand ceri explicatii, invinge-ti paranoia atunci cand nu iti raspunde, fii temerat, nu provoca certuri, fii deschis cu ea, fii sincer!
In rest, o sa te descurci!
sfatul meu este sa fii tu insuti, gelozia se intelege se trece cu vederea nu incerca sa fii indiferent cu ea pentru a fi stapan pe tine nu va ajuta la nimic. Daca ai gresit arata-i ca iti pare rau pentru inceput o floare, un cadou, o amintire, o excursie, un lucru marunt dar fal cat mai curand.Incearca sa ii demonstrezi ca tii la ea prin fapte nu prin vorbe si daca esti o fire geloasa incearca sa remediezi acest lucru pentru ca nu ajuta la nimic.Mergi pe incredere incearca asa si vei vedea ca poat va fi bine.Bft
Învaţă să-i laşi şi libertate şi nu să o suni din 10 in 10 minute şi dacă nu-ţi răspunde să intri la bănuieli
şi tu ai vrea câteodată să ai timpul tău.
Gândeşte-te ce s-ar întâmpla dacă ai face ce vrei să faci
TaNya.
Of, of, of, incurcate sunt caile dragostei si nu e de mirare ca Harciog n-a inteles intrebarea daca si exprimarea e e asa de incalcita, iar ortografia nu mai spun! E laudabil ca vrei sa fii perfect, dar trebuie sa stii ca nimeni nu este, e regretabil ca esti atat de stresant, cum singur recunosti, fiindca prietena ta se va simti sufocata. Daca vrei sa ai o relatie adevarata de dragoste, sau chiar de prietenie trebuie sa nu transformi relatia respectiva in una de posesie.Mereu sa-ti amintesti ca omul nu e un lucru sa-l poti pune in sertarul tau si sa nu-i ingadui nimanui sa-l vada. Iubirea adevarata, si care nu se transforma nicicum in suferinta e doar aceea in care fiecare individ are incredere si-i acorda libertate celuilalt. Dragostea nu e un lant cu care sa-l legi pe celalalt de tine, nici o eticheta cu care sa-ti insemnezi partenerul.Ai incredere, n-o sufoca cu apeluri, si, mai ales, nu-ti lasa imaginatia s-o ia razna atunci cand se intampla sa nu-ti raspunda la telefon.Nu incerca sa fii stapan, fii partener.Cat priveste momentele de tacere sau de vorbit, nimeni nu-ti poate da sfaturi cand e nevoie de ele. Dar asculta-ti inima si ea sigur iti va spune.Numai bine.
Parerea mea e sa incerci sa nu mai fi asa "disperat sau stresant" ca toate astea nu duc la ceva bun.
Cat despre ce spuneai tu ca i-ai gresit. Eu cred ca cele mai mai greseli pe care le poate face un baiat sunt : sa "ridice" mana la o fata, sa o insele sau sa-i vorbeasca urat. Sper ca nu ai facut ceva de genul...