începeți printr o simplă prietenie… propui la un moment dat analizele la zi și ca un gentleman ce ești vi le faceți împreună și le plătești pentru ca tu le pretinzi.
eu am pățit o și chiar am apreciat gestul.
Pe gratis? Sunt curios cine ar fi idioata aia? Daca ai fii atractiv fizic nu ai fii disperat, vezi de o sugarbaby
O fi una mai urâțică să mă accepte și pe mine. Sincer chiar îmi doresc să știu dacă sunt frumos sau nu, să risipesc îndoiala.
Cu prietenele NU faci sex, cu ele doar vorbesti si atat.
Cu iubitele faci sex sau cu prostituatele.
Nu ai de ce sa-ti fie frica de boli cu transmitere sexuala atata vreme cat inveti sa folosesti la sex PREZERVATIVELE si le folosesti INTOTDEAUNA inainte sa incepi o partida de sex indiferent ca-i sex oral, vaginal sau anal.
Există și conceptul de prietenă cu beneficii. Bine, că eu vreau și mai mult decât o prietenă cu beneficii, vreau și să fac dragoste cu ea.
Dragoste poti face numai cu o iubita, pe cand sex poti face cu orice femeie
Da, dar este diferit atunci când faci dragoste, cel puțin pentru că te săruți cu acea ppersoană și sentimentele durează mai mult.
Este greu, pentru că vreau să fac dragoste, cu sărutări, nu sex.
Din sărut nu prea ai ce sa iei. Daca e o fata simpla curata. nu ai ce risca
Înțeleg ca îți dorești să treci prin diferite experiențe, e absolut normal, dar nu cred ca vei găsi vreo soluție care chiar să te ajute, pe aici.
Ai zis ca nu vrei o relație serioasă, asta reduce posibilitatea de a-ți găsi pe cineva care să-și dorească ce vrei tu.
Contează și cum te afișezi, cum te comporți, e necesară si încrederea, aproape să te reprezinte chiar, în contextul dat.
Afecțiunea aduce cu sine și atașamentul, în general. Ești sigur ca ești în stare să gestionezi treaba asta?
Va exista atașament, dar nu atât de puternic ca într-o relație serioasă.
De parcă tu îți poți controla atașamentul
De ce să nu pot? Din moment ce știu că suntem mai puțin decât iubiți, nu mă voi atașa ca de o iubită.
Da, dar vreau și să o sărut, cu suflat în guriță și cu schimb de salivă. Vreau dragoste, nu sex.
Username checks out.
Ce?
Și dacă are hepatită B sau C?!? sau HIV? sau, sau...
Atunci să rămână virgin!
Prezervativul protejează parțial, în sensul în care nu protejează atunci când mă sărut cu persoana respectivă.
anonim_4396 întreabă: