anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce au unii așa mare succes la fete și relații serioase? Încerc sa ma cunosc cu cineva și după câteva ieșiri îmi zice ca mai bine rămânem prieteni sau iese cu mine doar pentru bani. Urat nu sunt, prost nu sunt, mașini am, casa am. Mi-am schimbat freza, mă îmbrac cu stil, sunt în pas cu moda dar tot nu reușesc să-mi găsesc pe cineva și nu știu unde greșesc.

Răspuns Câştigător
| AdeA1991 a răspuns:

It's-a mind game.

in alte cuvinte cu cat vrei mai mult o relatie cu atat va fi mai greu sa o ai. treaba asta e o leaca invers proportionala.

ia propuneti sa inveti sa iti aprecieze timpul de unul singur sau sa te convingi ca nu mai ai nevoie si daca e sa iesi, iesi ca vrei nu ca simti nevoia.
o sa iti pice relatia de durata mai repede decat ai zice peste, dar e o leaca de munca si nu toata lumea are disciplina necesara sa invete treaba asta, dar a spicy pshychology, care nu prea da gresi niciodata.

7 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

A zis așa ceva? Adică cineva chiar a scos pe gura chestia că iese cu tine pentru bani?
Unde ai găsit așa specimen de nesimțire?

E clar că trebuie să cerni puțin fetele cu care vrei să-ți petreci timpul.
Unde greșești? Încerci prea mult să impresionezi cu lucruri evidente: casa, mașină. Astea atrag un anumit gen de femei. Ești sigur că asta îți dorești?
Spui de relații serioase, dar vrăjeala ta e de suprafață. Nu așa atragi un suflet pereche pentru o relație serioasă.
Unde e educația, perspectivele de viitor? Unde sunt interesele tale? Ce viitor crezi că proiectezi in relație cu o femeie?

| mentholinks a răspuns:

La conversatii. Fetele cauta ceva iesit din tipar, fug de normal. Trebuie sa incerci sa fii altfel.

| StoicAnalysis a răspuns:

Esti sigur de calitatile tale de mai sus? Nu de alta, dar s-ar putea sa ai lipsa acolo undeva, si tu sa nu iti dai seama.

| StoicAnalysis a răspuns (pentru StoicAnalysis):

In primul rand, cum zicea si colega AdeA1991, mai jos, tine putin si de legile lui Murphy. Cu cat te chinui mai mult sa faci ceva, cu atata vei fi lipsit de rezultate.
Invata sa te distrezi si singur, si fata mult dorita, va veni de la sine.

Stiu ca pare ca mananc rahat, insa e adevarat. Si am patit la fel si eu. Cand ma chinuiam sa caut, nu aveam succes. Iar cand am invatat sa ma distrez si singur, a venit de la sine. Asta in conditiile in care sunt mic de statura, nu sunt atractiv, incep sa chelesc, nu am masina si nu am nici casa pe numlee meu.

| Kiran a răspuns:

Esti prea complex, ca sa ofer un exemplu, esti un manechin cu 5 modele de haine si niciuna nu iti sade perfect. Pe langa asta, poate ai si un tipar din ati alege femeile.

In primul rand, intalnirile intre 2+ persoane sunt doar pentru afaceri, iar o relatie nu trebuie pusa ca o afacere, tu oferi chestia x, iar femeia chestia y, nu va functiona.
Intalnirile sunt prea egoiste si totodata constranse de atmosfera, o relatie intre oameni nu se formeaza din 2 ore la un date, ci pe parcursul a catorva ani de prietenie.

Ce doresc sa spun este ca, daca vezi ca intalnirile nu merg, atunci mergi pe clasica prietenie, alegeti o fata ce o placi fizic, apoi afla-i trecutul sa nu existe pe urma probleme in posibila relatie, cand esti sigur ca este ce trebuie si esti 100% pregatit sa te adaptezi pentru a fi iubitul ideal, intri in cercul de prieteni, de acolo vei fi prezentat ei si de acolo las-o pe ea sa cada in dragoste prima data desi nu ea a fost prima. Vad mai multe sanse de succes decat sa intri in viata cuiva cateva minute si gata hai in relatie.

| vodami92 a răspuns:

Pai iti trebuie curaj! si nu e asa de simplu! trebuie sa fii asa mai smecher! mai cu tupeu! si din pacate! nu toata lumea e asa! plus ca nu poti asa tam nesam sa te prezinti asa in fata fetei! sa ii zici spui eu sunt cutare! si vreau sa fiu cu tine! probabil trebuie sa incepi cu chestii gen ce faci bine si de astea!

| Porphyrios a răspuns:

Nu dispera vei găsi persoana potrivită, cineva este care te place așa cum ești încă ceva util din punctul meu de vedere poți merge la biserica cea mai apropiată de tine și să încerci să iei legătura cu un parinte, și te poate îndruma să găsești acea persoană, până atunci o să îți atașez o rugăciune să o tragi la xerox și când simți nevoia sa o spui.
Sanatate!

https://doxologia.ro/rugaciune-pentru-casatorie-catre-dumnezeu-tatal