Eu cred ca faci parte din categoria acelor baieti "buni" de aceea ai si pus aceasa intrebare...parerea mea este ca depinde de la caz la caz pentru ca e posibil sa te indragostesti de o fata foarte tare, sa iti placa atat de mult incat nu mai poti rezista fara ea (asta daca ai o relatie cu respectiva) si cand vine mometul sa va despartiti din diferite motive simti ca iti pica cerul in cap si ca alta nu vei mai gasi ca ea si asa mai departe.Aici tine si de fidelitate de asemenea...Eu sincer am trecut prin astfel de intamplari tinand cont ca am doar 16 ani si pot spune ca am cat de cat experienta in legatura cu relatiile acestea privind lucrurile din punctul de vedere al ambelor parti (baiat/fata). Deci o concluzie ar fi ca eu nu sunt 100% sigura ca baietii iubesc mult mai mult decat o fata tinand cont si de informatiile oamenilor de stiinta care au spus ca baietii dau mult mai multa atentie sexului intr-o relatie decat sentimentelor. (opinia mea)
Păi... depinde de om.
Un bărbat de obicei poate iubi serios de maxim 3 ori în viaţă. Restul sunt doar relaţii în care se simte bine şi atât.
Ei... dacă fata e una din acele 3 pe care le poate el iubi maxim în viaţă şi aia e exact ce nu trebuie (îl înşeală, are pretenţii financiare de la el, vrea orice altceva numai relaţie serioasă de la el nu, etc. etc.) atunci el renunţă greu pentru că este îndrăgostit iar ea insistă să-l trimită la plimbare.
Un astfel de episod naşte un nou misogin.
N-or fi bărbaţii cei mai pasionali dar sigur nu sunt aşa de drăcoşi ca domniţele când vine vorba de relaţii.
Iubirea nu poate fi cantarita, asa ca nu poti sa afirmi asta. Daca un baiat renunta mai greu, e pentru ca iubeste mai rar(in general) si, mai ales, pentru ca isi pune mai multe sperante, are mai multe asteptari atunci cand o face.Despre asta e vorba, nu despre o iubire "mai mare".
Femeile in schimb iubesc mult mai usor si mai des, asa ca pot sa renunte mai repede la o relatie.
Cea mai bine pusa intrebare de care am dat. De ce ne atasam atat de mult si cand iubim, iubim atat de profund, incat si chiar dupa ce patim si lucruri urate tot nu"ne trece"? Si da, sunt 100% sigur ca noi iubim mai mult ca fetele si suntem mult mai afectati de asta.
Asta este parerea ta. Probabil ca tu esti un astfel de baiat de pui aceasta intrebare. Esti un caz de exceptie, sau cum se spune: esti exceptia care intareste regula! Imi pare rau ca trebuie sa te contrazic, dar nu baietii sunt cei care investesc sentimente intr-o relatie, nu ei sunt cei care iubesc cu patima, ci fetele. Si nu spun asta pentru ca fac si eu parte din randul fetelor, ci pentru ca experienta m-a determinat sa trag aceasta concluzie. De obicei baietii nu prea pun suflet si renunta ff usor la relatii, acest lucru insemnand pentru ei ca dau dovada de barbatie, dar este fals. Dupa cum am mai spus, sunt rare cazurile de baieti care iubesc cu patos. Dar ma bucur ca tu faci parte dintre ei, caci inseamna ca esti sensibil si sentimentele sunt pe primul plan pentru tine. Si eu am un baiat de 16 ani, care, ca si tine, este emotiv, iar la prima relatie avuta s-a indragostit nebuneste, iar cand respectiva l-a lasat (caci ii placea sa zboare din floare-n floare), a suferit enorm. Noroc de mine, ca i-am fost aproape si l-am ajutat sa treaca peste acest episod neplacut din viata lui. Iti doresc, deci, sa-ti gasesti o fata care sa te merite, sa te iubeasca si sa te respecte, asa cum o vei face si tu.
Am citit de 12 ori intrebarea si nu inteleg nimic, data viitoare exprima-te corect
Nu e neaparat adevarat, ca sunt si fete care-si pierd capul dupa unii baietii iar animalele le bat si ele stau ca proastele, ca cica il iubesc.
Depinde de om si eu greu astup o rana in suflet... ceia ce ma enerveaza
cand ar trebui sa mi se falfaie
Unii oameni sunt mai sensibili, cum cum si o fata poate sa fie asa, e clar ca si un baiat poate... Depinde de persoane. (Nu e o regula ca numai fetele sau numai baietii sunt persoane sensibile)
Nu intotdeauna baietii iubesc mai mult ca fetele dar sunt o multime de astfel de cazuri, si apoi daca doi se iubesc ar trebui sa lupte pentru dragostea lor dar sa nu o destrame.
Ehh ...nu stiu ce sa zic depinde, este cand fata iubeste mai mult ca baiatul chiar nu cred ca baieti iubesc mai mult ca fetele
apropo Vulpix
Te ai gandit ca poate nu sti tu citi corect?
Hmm sincer nu este adevarat...acum depinde si de persoana.eu una nu pot renunta asa usor la o relatie.acum depinde si daca tin la acel baiat eu am impresia ca baietii renunta prea usor la o relatie
sufera 2 zile si apoi numai au nimic... dar la fete e mai greu
anonim_4396 întreabă: