Multe femei ajung sa-si puna una sau mai multe intrebari :
-- De ce se lasă sanii?
-- Trebuie sau nu sa port sutien?
-- Daca fac sport am sanii mai fermi?
-- Ce trebuie facut pentru a preveni inmuierea si lasarea sanilor?
Este bine stabilit si cunoscut faptul ca indiferent de forma, de marimea, de fermitatea sau moliciunea lor, sanii sunt mentinuti pe pozitie si sunt sustinuti numai/doar de pielea care-i acopera. Sanii se lasa atunci cand au volum mare, sunt grei si moi si din cauza gravitatiei se lasa/''spanzura'' fiindca in timp chiar si cea mai ferma si de buna calitate piele cedeaza, in unele cazuri mai devreme iar in altele mai tarziu.
Trebuie sa specificam faptul ca din punct de vedere anatomic sanii reprezinta un tesut glandular delicat, format din : glanda mamara, canalele de alaptare, tesutul adipos, ligamentele de suspensie si ligamentele de fibrocolagen. Din p.d.v. al structurii interne glanda mamara ramane la fel pe tot parcursul inaintarii in varsta. Tesutul adipos (tesutul gras/grasimea) care formeaza cea mai mare parte din volumul sanului variaza ca volum in timp se modifica in decursul timpului si starea ferma va dispare incet incet. Trebuie sa intelegi ca sanii tai pot fi foarte mult diferiti comparativ cu sanii altor fete de aceeasi varsta si dezvoltare fizica Multa sanatate!
Sanii tari nu sunt chiar normali; eu cel putin am dat de multi moi. Asa mi se pare normal.
Iar joaca cu ei nu ar trebui sa contina strans
Sau nu strans din ala de sa simti tot ce e in ei.
Hai ca m-am apucat si eu de sani, nu-s moi si vorba aia, nu am 20ani , inainte de menstruatie oricum sunt ca piatra si dor si cand ma atinge apa la dus.
Ti se pare tie ca sunt goi.
Referitor la sfarcuri poate ai sfarc retrovers/infundat.
In primul rand trebuie sa ai sâni că sa ii strânge în al doilea nu mai căută atenție cu sânii tăi mici