| IuliaMLS a întrebat:

De ce există violuri, când există atâtea femei care fac sex și pentru 20-30 lei? Dacă pretenții sunt, se găsesc femei ușoare la orice preț! Nu o să înțeleg niciodată chestia asta. Să distrugi o viață și un viitor, pentru că te simți tu în călduri?! Ia-ți dragă o femeie ușoară și descarcă-te! straight face Numai violuri la știri, sunt dezgustată.

80 răspunsuri:
| Plato a răspuns (pentru RAY):

Aha, ce zici tu e gen un vers dintr-o melodie veche de la BUG: "Frate, ce lant ai! Nu am ce sa fac acum, ti-l tai sau mi-l dai?" laughing

Deci sunt doua optiuni: ori iau toata colectia de prieteni si fac sex cu toti, sa nu se simta prost niciunu, ori vin toti si o violeaza, ca doar se respecta, nu sunt asexuali. laughing
Asta e o gandire de om ce rezuma tot la sex. O femeie nu poate avea un prieten barbat daca nu face si sex cu el, ca inseamna ca-si bate joc de el, iar atunci el va vrea s-o violeze. Dubioasa gandire.
Absolut, dar absolut nimic nu poate scuza un astfel de infractor. Nu exista circumstante atenuante pentru criminali, pedofili, canibali si violatori. Astea 4 categorii nu mai pot fi numite categorii de oameni. Astia nu-s oameni.
Hai ca unu fura, sparge o banca, ia o mita etc., nu poti sa zici ca nu mai sunt oameni. Dar cand deja omori sau traumatizezi alta persoana, esti monstru, nu exista scuze.

| Plato a răspuns (pentru Plato):

In caz ca esti curios:
https://www.youtube.com/watch?v=eJVSylGsewU

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Plato):

Ar trebui sa am empatie fata de străini?
Si crezi ca ce are ea se poate numi empatie? Da, va pare rău, i-ați tortura, va e mila de victime.Si? Mila voastra le ajuta cu ceva? Si eu pot zice ca mi-e mila, dar nu ma crede nimeni, nu? Nu fără fapte.

| RAY a răspuns (pentru IuliaMLS):

Eu nu cred in nimic, ori stiu ori nu stiu simplu

| RAY a răspuns (pentru Plato):

Nu am spus ca asta scuza ceva, dar din studiu se poate trage concluzi de genu

| IuliaMLS explică (pentru anonim_4396):

N-am să-l văd, știi de ce? Pentru că nu există la tine. N-am nevoie eu de el. Convinge-te pe tine mai întâi. Și te rog să nu mai activezi la "postările" mele, ai un aer foarte negativ și îmi cam strici dispoziția. Fără supărare. O zi frumoasă îți doresc! big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru IuliaMLS):

Exista,dar nu e gratuit.
Sa ma conving pe mine de ce?
Mersi la fel happy

| IuliaMLS explică (pentru anonim_4396):

Eu mă îndoiesc puțin că există, pe mine nu m-ai convins. De asta zic, să te convingi pe tine că este, asta e cel mai important. Și un sfat, nu mai fi așa negativistă. Mersi și eu!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru IuliaMLS):

Nu-s negativistă. Realista.

| PuyaTimonel a răspuns:

Pentru ca lumea e plina de ura lui Satan!

| IuliaMLS explică:

Aș râde și eu, dar nu am la ce. Spune-mi altă glumă.

| IuliaMLS explică:

Ai grijă la limbaj, frustrată mică laughing

| OrdanKarris a răspuns:

Da, esti dezgustata ca nu te violeaza si pe tine cineva, d-aia esti dezgustata rolling on the floor)))))

| IuliaMLS explică (pentru OrdanKarris):

Imaginează-ți că râd și eu acum.

| OrdanKarris a răspuns (pentru IuliaMLS):

Da, imi imaginezi ca razi, imi imaginez inclusiv si felul in care razi. Este genul ala de ras in care te-am incoltit cu un adevar, un ras d-ala fortat care indica ca am dreptate si n-ai nici o replica.

Poza care o ai acum la profil, te chinui mult cu mana aia sub barbie sa-ti pui in valoare trasaturile fetei, dar se cam vad anii si odata cu anii se cam vede ca ti s-au cam dizolvat admiratorii de odinioara iar asta se vede si din felul cum scrii. Poti pacali pe multi, dar nu pe mine.winking Hai razi laughing

| IuliaMLS explică (pentru OrdanKarris):

Nu înțeleg de unde ai apărut și ce vrei de la mine. Ai mai multe conturi și nu ți-a convenit ceva ce ți-am spus? Că altfel nu îmi explic ce-i cu hate-ul ăsta.

Deja dai în penibil și mă jignești. "Se cam văd anii"? Tu vrei să îți spun câți ani am? Cred că o să îți vină greu să crezi, la ce aberații spui.

| Treachery a răspuns (pentru IuliaMLS):

Ba la tine orice om care te jigneste e frustrat

| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

E simplu, de cand e lumea pe pamant au existat baieti redusi in gandire care au fost respinsi din diferite motive si cu probleme psihice care aveau nu stiu ura fata de femei asta o stiu de la un preot din satul in care s-a nascut tata. Iar Biblia spune prin PSALMUL 58 cu 3 "Cei rai merg pe cai gresite inca din pantecele mamei lor;
mincinosii se ratacesc odata cu iesirea din pantecele memei lor." acum te-am lamurit.

| mgtow a răspuns:

Care sant alea de 20 de lei? Poate pe margine de drum sau disperate dupa tigari cu o multime de boli. Nimeni nu vrea 30 lei pentru sex stiind cum e industria carnala intre adulti. Mai sant nebuni in lume care vor totul prin forta in loc sa adune 1000€ pentru o papusa din silicon sau 6000€ pentru una de calitate made in EEUU www.realdoll.com

| ngllllll a răspuns:

De prosti si de lipsa educatiei? Ca in filme, spargi usa cand este deschisa... orice om vrea sa faca sex.