Aha, ce zici tu e gen un vers dintr-o melodie veche de la BUG: "Frate, ce lant ai! Nu am ce sa fac acum, ti-l tai sau mi-l dai?"
Deci sunt doua optiuni: ori iau toata colectia de prieteni si fac sex cu toti, sa nu se simta prost niciunu, ori vin toti si o violeaza, ca doar se respecta, nu sunt asexuali.
Asta e o gandire de om ce rezuma tot la sex. O femeie nu poate avea un prieten barbat daca nu face si sex cu el, ca inseamna ca-si bate joc de el, iar atunci el va vrea s-o violeze. Dubioasa gandire.
Absolut, dar absolut nimic nu poate scuza un astfel de infractor. Nu exista circumstante atenuante pentru criminali, pedofili, canibali si violatori. Astea 4 categorii nu mai pot fi numite categorii de oameni. Astia nu-s oameni.
Hai ca unu fura, sparge o banca, ia o mita etc., nu poti sa zici ca nu mai sunt oameni. Dar cand deja omori sau traumatizezi alta persoana, esti monstru, nu exista scuze.
Ar trebui sa am empatie fata de străini?
Si crezi ca ce are ea se poate numi empatie? Da, va pare rău, i-ați tortura, va e mila de victime.Si? Mila voastra le ajuta cu ceva? Si eu pot zice ca mi-e mila, dar nu ma crede nimeni, nu? Nu fără fapte.
N-am să-l văd, știi de ce? Pentru că nu există la tine. N-am nevoie eu de el. Convinge-te pe tine mai întâi. Și te rog să nu mai activezi la "postările" mele, ai un aer foarte negativ și îmi cam strici dispoziția. Fără supărare. O zi frumoasă îți doresc!
Exista,dar nu e gratuit.
Sa ma conving pe mine de ce?
Mersi la fel
Eu mă îndoiesc puțin că există, pe mine nu m-ai convins. De asta zic, să te convingi pe tine că este, asta e cel mai important. Și un sfat, nu mai fi așa negativistă. Mersi și eu!
Da, esti dezgustata ca nu te violeaza si pe tine cineva, d-aia esti dezgustata )))))
Da, imi imaginezi ca razi, imi imaginez inclusiv si felul in care razi. Este genul ala de ras in care te-am incoltit cu un adevar, un ras d-ala fortat care indica ca am dreptate si n-ai nici o replica.
Poza care o ai acum la profil, te chinui mult cu mana aia sub barbie sa-ti pui in valoare trasaturile fetei, dar se cam vad anii si odata cu anii se cam vede ca ti s-au cam dizolvat admiratorii de odinioara iar asta se vede si din felul cum scrii. Poti pacali pe multi, dar nu pe mine. Hai razi
Nu înțeleg de unde ai apărut și ce vrei de la mine. Ai mai multe conturi și nu ți-a convenit ceva ce ți-am spus? Că altfel nu îmi explic ce-i cu hate-ul ăsta.
Deja dai în penibil și mă jignești. "Se cam văd anii"? Tu vrei să îți spun câți ani am? Cred că o să îți vină greu să crezi, la ce aberații spui.
E simplu, de cand e lumea pe pamant au existat baieti redusi in gandire care au fost respinsi din diferite motive si cu probleme psihice care aveau nu stiu ura fata de femei asta o stiu de la un preot din satul in care s-a nascut tata. Iar Biblia spune prin PSALMUL 58 cu 3 "Cei rai merg pe cai gresite inca din pantecele mamei lor;
mincinosii se ratacesc odata cu iesirea din pantecele memei lor." acum te-am lamurit.
Care sant alea de 20 de lei? Poate pe margine de drum sau disperate dupa tigari cu o multime de boli. Nimeni nu vrea 30 lei pentru sex stiind cum e industria carnala intre adulti. Mai sant nebuni in lume care vor totul prin forta in loc sa adune 1000€ pentru o papusa din silicon sau 6000€ pentru una de calitate made in EEUU www.realdoll.com
De prosti si de lipsa educatiei? Ca in filme, spargi usa cand este deschisa... orice om vrea sa faca sex.