Pentru ca e fostul. de ce ti-ar da?
uita-l si lasa like-urile. nu inseamna nimic
Unii băieți sunt prosti zi stupizi la fel și unele fete Ptc ei gândesc astfel odată ce v-ați despărțit se preface de parca nimic nu s-ar fi int si de parca nici măcar nu va Cunoaște-ți, cu alte cuvinte pur și simplu ea/el vrea sa te evite și atunci nu da Like nu da msj sau nu-s ce alte rahaturi se întâmpla
Like-urile sunt ceva ce nu ar trebui sa conteze, caci daca ai văzut si tu de exemplu, cand stai pe Facebook, dai like-uri la aproape orice poza iti iese in cale egal ca e fata sau baiat, asta nu înseamnă neapărat ca iti place de nu mai poti, si in unele cazuri poate vezi un baiat frumos dar totusi nu ii dai like sa nu bănuiască ceva, asta nu înseamnă ca nu il placi..parerea mea este ca like-urile reprezintă doar viata ireala, care se ascunde in spetele internetului, atat
E adev, nu înseamnă nimic. Dar asta nu înseamnă că nu există cazuri în care foştii încă îți mai dau like-uri / ador.
Poate, nici nu obișnuia să facă asta. Dacă a făcut-o până acum, a făcut-o de dragul tău, știa că te bucuri. Ori, poate, băiatul a început să placă pe altcineva. Continuând să îți ofere like-uri și inimioare, ar inspira neincredere în inima celeilalte.
Gândește și tu, dacă el ți-ar fi oferit "ador" în continuare, nu ar fi creat confuzie?! Te-ar fi făcut să visezi din nou...
Nu poti trai fara like-uri ador si prostii din astea?
eu zic ca da
Ziceam că diferă de la caz la caz, nu că e vorba despre mine.
Şi nu mă întreba pe mine dacă nu pot trăi fără chestii d-astea, nu eu m-am plâns că nu-mi mai dă ex-ul ador.