| Mariana567 a întrebat:

De ce iubitul meu cand il întreb dacă are pe alta,devine defensiv și ma învinuiește si mă blamează ca poate eu am si ca poate vreau sa il las și cand fac asta devine distant, pe cameră cand il sun,îmi arată dovezi ca nu are pe nimeni si mereu spune ca nu are pe altele,si ca e foarte dezamăgit ca eu cred asta, are video pe tiktok doar despre mine pe cont, postează doar când ne certam, are are 2 telefoane si pe cealaltă nu îmi arată dovezi, dar nu înțeleg de ce mereu cand ii zic ca are pe alta se infurie rău și mă blamează ca eu am si găsește motive ca si eu am?

Răspuns Câştigător
| Kiran a răspuns:

Atunci mergi pe incredere ca nu este ceea ce pare daca simti ca instinctul iti spune ca te inseala, devin-o rece uneori si vezi daca incearca sa discute.
Eu cred ca ai vazut la iubitul tau un comportament diferit fata de acum, facandu-te sa crezi ca are pe altcineva

3 răspunsuri:
| Kiran a răspuns:

Poate sa fie ceva real cum crezi tu sau poate ca se simte nevinovat cand tu crezi ca este vinovat pe baza comportamentului sau.

Fara dovezi nu poti stii daca spune sau nu adevarul, daca stii ca in trecut a mai facut din astea, posibil sa ai dreptate, dar la fel, fara dovezi nu stii exact ce se petrece

| Mariana567 explică (pentru Kiran):

In trecut, nu...

| Mariana567 explică (pentru Kiran):

Da, exact un comportament diferit...

| Kiran a răspuns (pentru Mariana567):

Atunci mergi pe incredere ca nu este ceea ce pare daca simti ca instinctul iti spune ca te inseala, devin-o rece uneori si vezi daca incearca sa discute.
Eu cred ca ai vazut la iubitul tau un comportament diferit fata de acum, facandu-te sa crezi ca are pe altcineva