| MariusDeejay a întrebat:

De ce majoritatea fetelor sta cu un baiat smecher in locul de unul mai linistit?

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Hey! Buna intrebare...de ce?
Raspunsul?! Pai sa vedem... majoritatea se 'strica' (dupa parerea mea), urcandu-se la cap o groaza de fite, tupeul, nesimtirea si acel sentiment de 'fata rea' laughing!
Le place sa fie lenese, proaste (daca sunt tocilare, vezi doamne rad altii de ele), si sa aiba alaturi un gigoloi care sa sarute bine, sa fie un 'macho'...un 'bad boy' laughing, puternic, musculos, si dupa ele...frumos rolling on the floor.
O gramada de proaste care nu isi dau seama ca sunt niste 'naivi' totusi in viata, care merita mai mult decat ala pe care il alinta zi de zi...
Ele stau cu un natarau (de obicei), ca sa se creada aparate laughing, iubite si frumoase (probabil, zic si eu). Can colo, ciutanu' ala nu face doi bani, e un fricos repetent si parul' in ochi, chior de-a binelea si dat spre adoptie, plin de fumuri si aere.
Pacat de unele fete ce sunt orbite de 'iubirea' astora! Exista baieti care au sentimente nobila si reale, cu simtul umorului mai bine dezvoltat, cu mai mult curaj, destepti, si cel mai important, cu o inima mare! Foarte rar gasesti un astfel de baiat. Eu abia l-am gasithee hee, si l-am gasit intr-un mod total scos din contextbatting eyelashes!
Acest tip de baieti trebuie si merita apreciati, iubiti, si respectati cu adevarat, deoarece sunt extrem de rari!
Sper ca m-ai inteles si ca ti-am fost de ajutor!
Funda? Bafta kiss

14 răspunsuri:
| Auslesse a răspuns:

Ei bine, vezi tu, sunt cazuri si cazuri.
eu sunt fata si am un prieten, un baiat, are 23 de ani si,da-mi voie sa-ti spun ca e"smecher",dar in sensul bun al cuvantului.
in primul rand,il duce capu`,se descurca,deci are cu ce sa fie "smecher",are masini,BMW si VW,bani castiga intr-o saptamana,cat altii intr-o luna s.a.m.d.
in al doilea rand, e un baiat de gasca, saritor, si tot ce are, a castigat prin munca lui.
si chiar daca e "smecher", e si linistit in acelasi timp.
deci inca o data se dovedeste ca smecherii se impart in doua categorii:destepti si...prostihappy
numai bine!happy
cat despre intrebarea ta, pe fete trebuie` sa le duca mintea ca sa stie ce fel de "smecher' s-aleaga!

| daassh a răspuns:

Pai sa gandim logi, oricarei fete-i place un bad boy(nu e o regula) dar asa se intampla majoritatii si asta mai e determinat si de caracterul lor(de curve), oricum eu cel putin am decis ca nu mai are rost sa-ti faci "prietena" ca te umileste si isi bate joc de tine daca esti om bun, mai lasa-le sa se maturizeze si apoi poti sa te bucuri cu adevarat de ele.Succes!

| RedAppLe a răspuns (pentru daassh):

Mi-ai luat vorba din gura laughing Dar da cam asa este din pacate... Oricum cred ca cel mai mult conteaza sa fi tu un om cu suflet bun... Cele care stiu sa aprecieze asta te vor cauta ^_^

| GeorgeH17 a răspuns (pentru daassh):

Fetele sunt mai multe decat baieti asa ca o sa ne caute.

| daassh a răspuns (pentru GeorgeH17):

Corect!

| daassh a răspuns (pentru RedAppLe):

Corect! Frumos spus, de apreciat, si peste toate aceste lucruri conteaza sa fi tu om precum ai spus si tu.

| syd a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa iti gasesti o fata care e linsitita ca si tine si care nu e in cercurile pitzipoancelorhappy Succes A. stai ca nu am raspuns la intrebare. Fetelor alea le place sa stea cu baieti mai smecheri deoarece asa cred ele ca sunt sus in ierarhia popularitatii dar vor vedea cand se vor lovi de problemele adevarate ale vietii cum vor fi lasate la o parte... Succes din nou!

| Maya2014 a răspuns:

Pai raspunsul e simplu.Au ceva in comun: lipsa creierului!
Tipii gen,,bad boys",tot ce stiu e sa se impuna prin forta,nu prin inteligenta,iar ele, pai vor sa se afirme.
Nu toate sunt la fel, exista si fete care isi doresc baietii buni, linistiti, cu capul pe umeri.Pentru o relatie serioasa niciodata nu e bine sa te incurci cu smecherasi si cu domnisoare fitoase.
Cine se aseamana se aduna!happy

| GeorgeH17 a răspuns (pentru Maya2014):

Kasto raspuns!

| Maya2014 a răspuns (pentru GeorgeH17):

Multumesc!batting eyelashes

Răspuns utilizator avertizat
| HELLBOY32 a răspuns:

Ca-s niste panarame, proaste!

| CrazyKiss a răspuns:

Pai pentru ca baieti "smecheri"cum le spui tu stiu ce vor, fetele vor sa fie luate pe sus si duse pe vallaughing. Baieti linistiti stiu doar casa, filme, cartii, etc.Trebuie sa ai pic de "sange " tongue in tine..Trebuie sa fi tanar si nelinistit big grin:p

| maddy100 a răspuns:

Eu stau cu un prieten de al meu si are un comportament mai ciudat pentru. ca este rock-er si din cauza asta dar cu mine se comporta frumos si nu-si bate joc de mn.nu e deloc smecher