Pentru ca se aude cum individul atinge bucile si e cam neplacut pentru cine aude asa ii face chef si lui/ei de sex.
Ba este chiar foarte bine, să răspunzi la telefon, când faci sex! Că dacă sună tare și insistent, în dușmănie, telefonul, se intimidează partenerul tău, și îi scade vertiginos, nivelul politico-ideologic.
Pt ca te f.i in pnm nu joci tetris...ori te f.i ori stai pe mess si vb. Cum ar fi sa ai tu un orgasm si prietenul tau sa zica " stai ca trebuie sa il sun pe un tov sa imi aduca un pachet de tigari"... iti spun eu naspa.
Partenerul se simte neglijat (cum? ai timp si sa vb la tel? ai timp sa gandesti si sa porti o conversatie in timp ce eu te lucrez? tu chiar nu simti nimic?) iar interlocutorul crede ca te dai mare
De ce oare? strici momentu, pe partener poate il bate gandu oare cine te cauta... si se duce dracu tot.
Buna! parea mea este ca prietenul o sa se inerveze.Pentru ca la baieti nu le plac sa fie deranzati in timp ce fac sex, si o sa ii moara penisu pana termini tu conversatia la telefon. Sper sa ti-am fost de folos funda?