| elasexygagica a întrebat:

De ce nu e bine sa raspunzi la telefon in timp ce faci sex?

16 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

De ce nu e bine sa raspunzi la...oh, din TOATE motivele!

| mgtow a răspuns:

Pentru ca se aude cum individul atinge bucile si e cam neplacut pentru cine aude asa ii face chef si lui/ei de sex.

| elasexygagica explică:

Lemonshu, morometii e scris de marin preda nu sadoveanu kiss

| MMihai a răspuns:

Ba este chiar foarte bine, să răspunzi la telefon, când faci sex! Că dacă sună tare și insistent, în dușmănie, telefonul, se intimidează partenerul tău, și îi scade vertiginos, nivelul politico-ideologic.

| EuCuTine a răspuns:

Pt ca te f.i in pnm nu joci tetris...ori te f.i ori stai pe mess si vb. Cum ar fi sa ai tu un orgasm si prietenul tau sa zica " stai ca trebuie sa il sun pe un tov sa imi aduca un pachet de tigari"... iti spun eu naspa.

| justfreelove a răspuns:

Partenerul se simte neglijat (cum? ai timp si sa vb la tel? ai timp sa gandesti si sa porti o conversatie in timp ce eu te lucrez? tu chiar nu simti nimic?) iar interlocutorul crede ca te dai mare

| valy1233 a răspuns:

Cine a zis asta?thinking

| alexmircescu13 a răspuns:

E posibil ca la telefon sa fie sotia.

| Parmalat a răspuns:

Nu ti se mai scoala

| yana_9783 a răspuns:

Piere cheful.

| MetalRocker a răspuns:

Pentru ca telefonul ar putea vrea si el si...iti dai tu seama

| basexcu a răspuns:

De ce oare? strici momentu, pe partener poate il bate gandu oare cine te cauta... si se duce dracu tot.

| Alina140663 a răspuns:

Ce intrebare stupida

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba poti.lasa-l pe prost sa dea din cur in timp ce tu ii povestesti o telenovela sau morometii de sadoveanu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Serios ella? iaca am vrut sa fiu sigur ca ai ce povesti in timpul partidei.da... oare Nila o fi stiind cine l-a inventat?

| Radu_5922 a răspuns:

Buna! parea mea este ca prietenul o sa se inerveze.Pentru ca la baieti nu le plac sa fie deranzati in timp ce fac sex, si o sa ii moara penisu pana termini tu conversatia la telefon. Sper sa ti-am fost de folos funda?