Doar pentru ca ai vazut pe unu' pe tik tok care a zis asta, nu inseamna ca e o regula. Eu de exemplu, o vreau pe fiica lui Trump, dar pentru ca ea nu si-ar de nici mucii pe mine, ma multumesc si eu cu ce pot.
Cine a zis ca prefera fetele sarace?! Din contra, si ei vor una cat mai aproape de ei sau mai sus ca sa profite la o adica. Ma refer la aia alfa care au potential si le pot seduce si pe alea puternice.
Sunt si din aia care vor asa cum zici, dar multi nu. Ca daca aia proasta si amarata arata bine, stii cum ti-l face pe gunoiu masculin? Praf il face.
Femeia puternica nu sta cu el, amarata il rupe daca ala moare dupa ea. Ca ai uitat sa zici ca vrea sa fie si frumoasa foc.
Tu aduci in discuție stima de sine și o legi de frumusețe sau aspectul fizic.
Dar nu e întotdeauna o legătură de cauzalitate acolo.
Prin "proastă" exact la asta se referă respectivii: femei cu stima de sine scăzută.
Genul ăla de "bărbat" face ce vrea dintr-o femeie fără stima de sine. Dacă are vreo fărâmă de stima de sine, au ei grija s-o calce în picioare.
Puteau scurta poezia și să spună că-si doresc sclave.
Dar, dar daca ala se indrag de ea, nu mai are sanse, daca nu se indragosteste, isi bate joc de ea.
Cu siguranță o femeie care poate la mansardă intimidează. Pe fricoși! Pe inculți! Pe papițoi!
Asta ai vizionat tu, un specimen care nu poate cu o femeie deșteaptă.
Atât pot unii. Îmi place sa cred că sunt un bărbat asumat și responsabil.
Niciodată nu am profitat de neputința unei femei.
Da. Dacă am ajutat? Da. Am ajutat. Am ridicat acel om, acea femeie, dar fără a avea nici măcar un gând de recompensă.
Restul, care fac așa ceva, nu prea îi poți numi, oameni.