| TeslaManto a întrebat:

De ce sunt parerile atat de diferite cand vine vorba de sex oral? De ce multi vad mai scarbos ca o fata sa faca sex oral unui baiat decat invers? Sa numai zic de nesimtiti care au pretentia sa li se faca dar se cred prea printi si printese sa faca.

7 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Parerile difera fiindca si educatia primita de fiecare in parte este diferita. Unii au o educatie libertina in contradictie cu cea moral crestina.

| MantoTesla88 a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Inteleg. Dar cei care vor sa li se faca si nu fac? Sunt ei doar niste nesimtiti egoisti?

| corbulalbrosu a răspuns (pentru MantoTesla88):

Bineinteles si te-as sfatui sa refuzi daca aceasta fantezie sexuala nu este reciproca.

| peperonies a răspuns:

Simplu. unii fac sex oral si unii nu recunosc.

| Negoiu a răspuns:

Pentru că fetele sunt percepute un pic mai „cuminţi" sau vor să pară mai cuminţi! Câţi ar mai săruta o fată dacă ar şti că a practicat sexul oral? Nu mai vorbesc după căsătorie şi apariţia copiilor, să ştie că mama copiilor lui a „supt-o" altuia! Sau când se va lăuda respectivul prietenilor: „Nevestei ăstuia i-am dat-o sus"! E complicat, prieteniile se fac şi se desfac, dar amintirile rămân! Părerea mea...

| Add_Adi_1996 a răspuns:

Depinde de fiecare si de ce parere are el despre sexul oral. Spre exemplu fosta mea pe la inceput spunea ca e scarbos, ca nu face asa ceva ca nu stiu ce, insa dupa ce a facut asta prima data (de buna voie, sa nu te gandesti ca am fortat-o laughing ) in viata ei, nu i s-a mai parut asa scarbos. La unii poate fi o chestie de principiu sau pur si simplu au auzit ei sau li se pare scarbos.

| MantoTesla88 a răspuns (pentru Add_Adi_1996):

Haios din partea ta sa folosesti paranteza