Parerile difera fiindca si educatia primita de fiecare in parte este diferita. Unii au o educatie libertina in contradictie cu cea moral crestina.
Inteleg. Dar cei care vor sa li se faca si nu fac? Sunt ei doar niste nesimtiti egoisti?
Bineinteles si te-as sfatui sa refuzi daca aceasta fantezie sexuala nu este reciproca.
Pentru că fetele sunt percepute un pic mai „cuminţi" sau vor să pară mai cuminţi! Câţi ar mai săruta o fată dacă ar şti că a practicat sexul oral? Nu mai vorbesc după căsătorie şi apariţia copiilor, să ştie că mama copiilor lui a „supt-o" altuia! Sau când se va lăuda respectivul prietenilor: „Nevestei ăstuia i-am dat-o sus"! E complicat, prieteniile se fac şi se desfac, dar amintirile rămân! Părerea mea...
Depinde de fiecare si de ce parere are el despre sexul oral. Spre exemplu fosta mea pe la inceput spunea ca e scarbos, ca nu face asa ceva ca nu stiu ce, insa dupa ce a facut asta prima data (de buna voie, sa nu te gandesti ca am fortat-o ) in viata ei, nu i s-a mai parut asa scarbos. La unii poate fi o chestie de principiu sau pur si simplu au auzit ei sau li se pare scarbos.
Haios din partea ta sa folosesti paranteza