| sweetangels a întrebat:

De ce un baiat simte nevoia sa puna mana pe piciorul unei tipe (tot mai aproape de fructul interzis, de preferinta) desi ei sunt doar amici?

34 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Le arde de sex

| Violleta2022 a răspuns:

Poate fata gandeste ca sunt doar amici, cand in realitate baiatul vrea ceva mai mult, decat vrea un simplu amic.

| sweetangels explică (pentru Violleta2022):

Asa este, desi cu explicatii si degeaba. Baiatul stie ca exista un iubit, dar tot vrea se pare. Cum ar suna un refuz fara ca tipul sa se supere si cei doi sa ramana amici in continuare?

| Violleta2022 a răspuns (pentru sweetangels):

Daca fata are un iubit, ce mai cauta cu baiatul asta la plimbare?
Nu crezi ca si pe ea o manaca in fund si ii place sa fie scarpinata?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Violleta2022):

Vorbesti din experientã?

| sweetangels explică (pentru Violleta2022):

Nu umbla, sunt doar amici si nu i-a permis nimic. Ideea e ca nu vrea sa-l expedieze ca pe un obsedat, vrea sa ramana la acest nivel de prieteni, fara sa raneasca baiatul, dar, daca nu va intelege tipul, asta este...sa se supere.

| HazelEyes77 a răspuns:

Fiindca e baiat si nu se poate abtine sa nu se gandeasca la ea ca la o femeie de aceea...chiar daca sunt amici.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde sunt 2 tipuri de baieti, dar in oricare masura vrea ceva sexual de la tine.
Daca se apropie prea tare vrea sa muste din fructul tau.
Dar daca este usor doar pe genunchi vrea sa ii intorci favorul si sa te faca sa ii faci o felatie.

| sweetangels explică (pentru anonim_4396):

Tu ce ai face in locul meu?

| anonim_4396 a răspuns (pentru sweetangels):

Nu stiu eu nu insist chiar asa

| ShamelessQboy a răspuns:

Simpla atracție sexuală, care la fete se manifesta mai putin si mai diferit.

| sweetangels explică (pentru ShamelessQboy):

Deci e atras sexual de ea, desi ei sunt amici?

| ShamelessQboy a răspuns (pentru sweetangels):

Ce te mira, de ce nu ar fi!
Cine stie ce fantezii sexuale si cata labuta ă facut el cu gândul la fundul ei.

O, imi pare rau ca am subapreciat fantezia baiatului! laughing

LoL, râzi tu râzi dar săracul băiat cred ca are bătături in palme de la atâta masturbat si tu nimic, te faci ca nu înțelegi!

Si dc la fundul ei si nu la alta parte a corpului?

Nu doar de fundulet suntem atrași, dar funduletul este cea mai atractivă parte in sensul erotic, păsărica are si ea două buzite de sărutat si e tot acolo lângă fundulet.

Mda, a trecut moda sanilor? laughing

Nu draga, nu a trecut, eu personal le iubesc centimetru cu centimetru, dar se pare ca funduletul este acea zona unde ne dati cel mai mult de treaba!
Nu toate fetele, dar unele te pun să le dai limbi si cand stau si se uita la seriale sau când își beau cafeaua, asa ca devii foarte atasat de savarina!

| RAY a răspuns (pentru sweetangels):

Si eu cand ti am spus ca mereu ca un amic simte atractie fizica sexuala, ai spus ca nu, ca suntem doar amici, pentru ca suntem barbati de asta, va vedem ca viitoare iubite nu ca surorii

| sweetangels explică (pentru RAY):

Nu cu toti am patit asta, doar cu ăsta!

Te place ingeras dulce

I/m flattered!winking

Daca vede asta zoeyy o sa ma ignore iar desi sunt deja ignorat ))))))))))

Cine e zoey?

Ma iubeste in secret, asa rusinata e ca mi-a dat ignore.

Suferă! Probabil. Fii cuminte!

Foarte mult sufera, imi dau lacrimile cand o vad sincer

| venividivici2017 a răspuns:

Draga,intrebarea ta ne pune pe toti in aceeasi oala.Chiar toti baietii cu care ai iesit au simtit sa iti puna mana pe picior, cat mai aproape de "fructul interzis"?! Degeaba ai acel fruct interzis, daca nu ai si putini neuroni...

| sweetangels explică (pentru venividivici2017):

Cred ca neuronii tai sunt in fund, intelectualule! Vezi sa nu dai de petrol! laughing

| BogdanBz a răspuns:

Eu mereu am fost de parere ca intre o fata si un baiat nu poate exista o simpla relatie de amicitie. Intotdeauna va exista acea atractie sexuala din partea unuia dintre ei. Cand un baiat iti atinge o parte a corpului, o face pentru ca in subconstientul lui doreste acea femeie.

| sweetangels explică (pentru BogdanBz):

Aoleu...Cum sa fac sa nu-l ranesc? Eu am prieten deja. Si cu tipu asta ma inteleg bine, doar suntem amici!

| Mihai1221 a răspuns:

In primul rand e foarte placut sa stai cu mana pe piciorul fetei, sau chiar daca o apuci de fund, nu e placut?

| sweetangels explică (pentru Mihai1221):

Lol, tu stii mai bine laughing