| necunoscut22 a întrebat:

De ce uni baieti au noroc la fete frumoase si uni nu au, binenteles nu ma refer la cei cu bani, dar cei care nu au noroc ce ar trebui sa faca un baiat care nu e asa norocos sa cucereasca o fata frumoasa din punct de vedere?

Răspuns Câştigător
| IngerulSiDraculTau a răspuns:

Nu stiu gandesc ca ar trebui sa intalneasca acea fata care sa il aprecieze pentru ceea ce este,sa stie sa il valoreze, sa stie sa vada acea frumusete interioara care la urma urmei este cea care conteaza cu adevarat si mai ales sa fie acea jumatate care ii este destinata lui! iar la urma urmei frumusetea este ceva relativ in lumea asta, azi o ai iar maine poti sa nu o mai ai.iar avand langa tine o persoana frumoasa nu este obligatoriu sa fii si fericit! fundita?

13 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Cei care nu au noroc sunt acei baieti cuminti si care nu vorbesc urat pentru ca fetele acum vor bani, vorbe in vant de smecheri fumatori si alcool ce sa le mai ceri altceva doar baietii buni nu o sa devina nesimtiti pentru panaramele astea, din nefericire ei vor trebui sa astepte pana una mai cu curaj sa se dea la fiecare si poate o fi fidela ca greu se gaseste una buna.

| Razvan a răspuns:

Trebuie sa fi un pic mai frumos ca dracu` sa cuceresti o fata.Papagal sa ai, multe minute la telefon si atent la dorintele ei.Degeaba iei una frumoasa, daca incepe cu fite de doi bani, de ti se culca instant moralul cand o auzi.Cupa D nu e o motivatie suficienta pentru a sta langa un cap sec, blond, crede-ma.Mai bine una dragutica, desteapta si buna la pat

| Zady a răspuns:

Sa il duca capul,sa renunte la fite,sa accepte persoana care e si sa fie el insusi,sa o respecte pe fata respectiva,sa caute puncte comune, sti e cam greu sa iti dau raspunsul la intrebarea asta pentru ca petru a cuceri o fata frumoasa e nevoie de mult si nu ti le pot scrie pe toate, dar in general iti trebuie tupeu la greu

Răspuns utilizator avertizat
| Elena_9049 a răspuns:

Probabil din cauza ca nu te consideri frumos,toti suntem frumosi,nu gandi asta,in ziua cand tu te vei vedea frumos in oglinda DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE,nu doar fizic, lucru cel mai putin important, IN ZIUA CAND TE VEI IUBI SI VEI TRANSMITE POTI AVEA PE CINE ITI PROPUI

| PetreConstanta a răspuns:

Sa se roage la Dumnezeu sa-i dea jumatatea lui

| Mada_7170 a răspuns:

Pentru ca stiu sa se comporte, a vorbeasca, sunt mai tupeisti si jmecherasi.

| caius a răspuns:

Pai principalul motiv e ca un baiat trebuie sa stie sa vorbeasca cu o fata si nu sa saliveze la ea toata ziua; o alta chestie e ca unii daca vad o fata frumoasa n-au tupeu sa vorbeasca cu ea, cred ca e prea buna pentru ei, etc.; iar altii care-si fac tupeu sa vb cu o fata dupa 5 min deja habarn-au ce sa-i zica si-si belesc ochii in tzatzele ei.

Răspuns utilizator avertizat
| afly21 a răspuns:

Iti lipseste tupeul?

| SentimentalConsil a răspuns:

Decit frumoasa si proasta mai bine urita si isteata

| Azazel_2358 a răspuns:

Conteaza infatisarea...umpic frustrat?

| Madalina_2554 a răspuns:

Pentru ca stiu cum sa vorbeasca cu ele, cum sa se comporte. Sunt un pic mai tari pe ei.