| heiii a întrebat:

De ce unii baieti spun ca au invatat sa nu le pese de nimic, ca nu se ataseaza usor de oameni pentru ca stiu ca i'ar putea rani? cum sunt acesti baieti? cum trebuie sa te porti cu ei? ce trebuie s a intelegi din spusele lor?

5 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Da,se apara de ceilalti.
Au fost raniti si folosesc indiferenta si nepasarea ca scut intre ei si ceilalti.
Nu au incredere in mai nimic, sunt suspiciosi si se asteapta ca in spatele vorbelor tale sa se ascunda mereu altceva!
Trebuie sa te inarmezi cu multa rabdare ca sa poti intra in inima unui asemenea baiat.Trebuie sa fii tot timpul o carte deschisa,sa fii sincera si tot ce spui sa poti sustine cu argumente!
Daca te gandesti ca punctul de plecare al oricarei relatii este misterul si curiozitatea,sa fii o carte deschisa nu se potriveste deloc cu ceea ce iti doresti!
Cu alte cuvinte,daca nu ti-l doresti foarte mult si nu-ti arde pamantul sub talpi de indragostita ce esti,nu incepe o asemenea lupta,greu vei iesi la capat,iar in final te vei simti golita pe dinauntru!
Din ceea ce-ti spune,cauta doar teama lui sa nu fie din nou inselat,mintit sau ranit si incearca s-o anulezi, sa o faci sa dispara.
Nu-ti va fi usor, mult noroc!

| MikyMi a răspuns:

Sa intelegi ca nu se implica sentimental pentru a nu suferi. Mie mi se pare normal, mai ales pentru cei ce au fost dezamagiti. Cand te frigi o data dupa sufli si in iaurt.stii cum e.
Daca ai un asemenea baiat langa tine nu inseamna ca este de piatra, inseamna ca ar vrea sa te iubeasca dar nu poate de frica sa nu-l faci sa sufere.
Daca vei fi dulce cu el si-i demonstrezi ca nu o sa-l faci sa sufere te va iubi si el cu siguranta!
Mult Noroc!

| Candace a răspuns:

Si eu am pierdut un baiat tocmai pentru ca dupa 2 ani de relatie "a invatat sa nu-i mai pese de nimic".eu sincer cred ca avea pe alta pentru ca timp de cateva luni am incercat sa-l fac ca inainte, dar el se pare ca era bolnav de gelozie.deci, incearca sa te porti frumos. daca nu-ti iese lasa-l in pace.

| InsanelyWicked a răspuns:

Se dau si ei mari laughing cel mai probabil se vor atasa pana la urma si vor suferi ca toti oamenii ca nimeni nu e de piatra
trateaza-i cu indiferenta -.-

| HaZaNiLiLo a răspuns:

Parerea mea e ca acesti baieti au nevoie de atentie pentru ca nu prea sunt bagati in seamalaughing