anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce va este atat de teama sa va exprimati adevaratele sentimente? Suntem oameni toti! Toti am fost refuzati odata si-odata! Toti am avut un esec in dragoste! Toti iubim si suntem iubiti si-am fost sau suntem iubiti in secret de cineva! Si la randul nostru am iubit pe cineva in secret! Dar decat sa stam cu gandul peste catva timp la "ce-ar fi fost daca?"Mai bine luati-va inima in dinti si aveti curajul sa fiti sinceri, in special cu voi insiva! Toti am gresit...Si totusi am supravietuit! Este absolut normaL sa gresesti! Altfel nu ne-am da seama niciodata ce n-am facut bine si ce-ar trebui sa facem de acum incolo sa fie bine.

Răspuns Câştigător
| kiss a răspuns:

Adevarat, de aia sunt pro spuselor in fata oricat de dureroase ar fi macar stii o treaba, ramane sau pleaca. din nefericire unii pun atat de mult la suflet o respingere ca ajung sa faca gesturi necugetate.

40 răspunsuri:
| T4ny4 a răspuns (pentru mgtow):

Si nu simti nevoia cuiva langa tine? o vorba buna, o atingere?

| mgtow a răspuns (pentru T4ny4):

Sufletul meu vrea asta dar mintea mea nu, ma opun la asa ceva.

Chiar crezi ca nu mai merita nimeni o sansa din partea ta?

Nu, stii de ce. Pentru mine conteaza mult acea parte din viata (care ti-am zis in mesaj privat). Le demonstrez eu la toti ca sunt capabil sa indur viata singur chiar daca nu ma crede nimeni.

Si eu mi-as dori o viata singura! pentru ca ador momentele de singuratate! Singura mea baza este familia...si ma sperie gandul ca ei candva nu vor mai fi.De aceea imi doresc o pers care va fi langa mine si cand ei nu vor mai fi.Sa-mi aminteasca de ei si sa pot vb cu cineva d ei.

E normal sa fii cu cineva alaturi sa ai familie proprie, dar eu nu-s pentru asa ceva m-am saturat sa mai sper la o chestie care e deja aiureala in ziua de azi. Doar sofer pe trailer vreau sa fiu si nu cer mult lui Dumnezeu, anul viitor vin in tara si dau de categoriile necesare pentru a ajunge unde mi-e locul.

Nici eu nu-mi doresc "normalul". Familie sau copii...doar pe cineva care sa-mi aminteasca constant de ai mei :X:X:X si caruia sa-i placa animalele kikiki.As prefera sa traiesc singura cu 6-7 catei :X:X:X:X:X:X in plus,cred ca ceea ce vrei tu sa faci, si anume ce-ti place cel mai mult, iti va aduce mai multa fericire si implinire decat orice relatie sau om!

Ei na tu singura? Uite id-ul meu si acolo vorbim linistiti: cobra_47_1991 si cand ma adaugi sa dai un buzz ca sa stiu ca esti tu.

happy te-am adaugat.o sa mearga cam nasol pentru ca sunt pe meebo happy

| dOody a răspuns (pentru T4ny4):

Nu. Dar daca esti o persoana mai timida, iti marturisesti sentimentele cu o greutate mai mare decat o face o persoana mai dezinvolta! Nu spun ca e bine sa nu iti marturisesti sentimentele, din contra