| FazekasErvin a întrebat:

Dece unele fete se uita doar la aspectul fizic si nu si la suflet?
Asta o spun deoarece sunt un baiat de 20 de ani din MM, Baia Sprie cu probleme motorii care a fost refuzat de multe fete din cauza asta si nu cred ca este o problema atat de critica incat sa nu pot sa imi fac o prietena asta nu o inteleg

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Nu dispera deoarece se pare ca de obicei/intotdeauna in viata exista 2 suflete pereche care se cauta neincetat insa este nevoie uneori de mult timp pentru a se intalni/gasi.Se pare ca mai ai de asteptat. Ceea ce poti face este sa speri neincetat.

9 răspunsuri:
| Giulia97Anna a răspuns:

Cand mi-am vazut "viitorul iubit", era seara nici macar nu i-am vazut fata.Dar... avea o voce atat de profunda. Dupa am observat ca este o fire sensibila si buna la suflet. Exact cum imi place sa fie un baiat.Deci pot spune ca m-am indragostit de sufletul lui.

| FazekasErvin explică (pentru Giulia97Anna):

Asa da exact la ce ma refeream si eu

| Giulia97Anna a răspuns (pentru FazekasErvin):

big grin Nu stiu cum s-a intamplat dar eu scrisesem mai mult, dar TPU mi-a publicat doar o parte din raspuns angry Sincer cateodata cred ca destinul ne-a adus impreuna.Vezi tu, tatii nostri au fost in aceeasi clasa la liceu si au facut si scoala de soferi impreuna.Plus ca eu prima data m-am intalnit cu sora lui si ma imprietenisem cu ea fara sa stiu ca ai nostri au avut legaturi de prietenie.Ea tot insista sa vin la ea acasa.Pur si simplu simteam ca daca ma duc o sa fie bine.O sa-mi fac prieteni noi etc. Si uite peste cine am dat acolo

| RAY a răspuns:

Cine dumnezeu se uita la suflet in ziua de azi?
cu toti avem o valoare in lumea asta
fizicul
comportament
situatie materiala
conteaza toate cele trei logic mai ales ce comportament ai si ce situatie materiala ai, faza e ca multi barbati vor fete frumoase stiu ca e atragator dar daca esti urat de ce te dai la ea? crezi ca aia nu te vede? uitate frate la tine in oglinda si apoi vezi de o fata de fizicul tau,daca isi permiti sa intreti o fata e alta discutie
atunci poti avea fete frumoase, pentru orice om conteaza banii dar nu asta inseamna sa ai vile, mercedes, majoritatea masculilor nu au asa ceva si totusi au iubite, sper ca ai inteles ceva

| FazekasErvin explică (pentru RAY):

In primul rand ai face bine sa nu ma critici nu esti tu in masura sa faci acest lucru, si chiar de aceea vorbeam ca poti avea bani in prostie daca nu esti apreciat pentru ceea ce esti nu pentru cate carduri de credit ai pentru ca traiesti cu persoana nu cu conturile ei bancare stii

| RAY a răspuns (pentru FazekasErvin):

Da cine tea criticat? asta e cea mai mare ipocrizie cica nu conteaza cati banii ai pe bune tu crezi ceea ce spui? lumea te aprcieaza daca ai banii,esti frumos, ai un comportament civilizat sau esti inteligent, cumva trebuie sa te remarci, eu unu respect omul care prin propile puteri a ajuns acolo unde este bravo lui, nimeni nu te aprecieaza daca nu te remarci prin nimic

| minrest a răspuns:

Draga Ervin, cauta o fata cu handicap, frate, daca nu gasesti intra aici pe TPU si spune-mi ca sunt prost. Pai nu e corect asa? Sa stie prin ce ai trecut, ca a trecut si ea prin asta. De nu o sa iei tu cea mai buna fata cu handicap minor din Baia Sprie, sa vezi. Dumnezeu sa te ajute.

Răspuns utilizator avertizat
| missoriginalitate a răspuns:

Sunt fata, iar pentru mine conteaza amandoua. Daca unei fete nu ii place nici cum arati nici sufletul sunt sigura ca nu se poate indragosti de tine. Vrei ca o fata sa fie impreuna cu tine din mila? Eu nu cred. Unii baieti spun ca pe fete le intereseaza doar cum arata un baiat dar pot sa iti spun ca nu e asa.Pe de alta parte si pe baieti ii intereseaza aspectul fizic iar pe unii si sufletul. Daca un baiat arata doar bine si are un comportament de idiot nu cred ca se poate indragosti vreo fata de el. Poate problema e la tine nu la fete