anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci, oameni buni, NU MA INTELEG CU CINEVA!
Este o persoana la mine in scoala din liceu (sunt a 12 a) care a vazut ca am raspuns la o intrebare si tot spune ca sansele sunt foarte mari.
Intrebarea era asa : Un baiat s-a masturbat pe o perna, a ejaculat pe ea, dupa fata s-a mastrurbat clitoridian pe ea, care ar fi sansele sa fie gravida.
El spune ca indiferent daca i-a venit menstruatia sau nu, RAMANE! Eu zic ca nu. Cum este corect? Ramane sau nu?! NU MI S-A INTAMPLAT MIE CHESTIA ASTA, ESTE DOAR CURIOZITATE

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu stiu cine ar face asa ceva, este ingrozitor de neigienic. Riscul de sarcina este mic, dar nu cred ca aceasta situatie se intampla vreodata in realitate. Fiindca orice baiat va spala imediat orice obiect pe care a ejaculat (chiar si cel mai nespalat baiat) si nici o femeie nu se va freca cu organele genitale de o fata de perna care nu este perfect curata (spalata si calcata), nici chiar cea mai nespalata fata

| alexia6554 a răspuns (pentru Brigaela):

Zicea ca este imbracata, am uitat sa specific

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Brigaela):

Ar fi bine sa fie așa, dar există și persoane care nu țin atât de mult la igienă laughing

| NameInUse a răspuns (pentru alexia6554):

Daca era imbracata, n-avea cum.
Chiar si daca era dezbracata, daca a fost clitoridian, era imposibil.

| corbulalbrosu a răspuns:

Trebuie sa stii un lucru extrem de important si anume ca o sarcina nu se poate forma/naste oricand, oricum dar mai ales in orice conditii. In mod obligatoriu trebuie sa fie indeplinite 2 conditii strict necesare. In primul rand in cazul descris si daca asa ceva s-ar intampla in realitate, totul s-ar reduce/depinde de nesansa ca acea joaca sa se fi intamplat intruna dintre cele 4-5 zile ale perioadei fertile, deoarece sunt singurele zile din cursul unui ciclu menstrual in care se poate forma/naste o sarcina. De asemenea in mod obligatoriu sperma trebuie sa ajunga in vagin fiindca spermatozoizii nu se pot "teleporta" pentru a putea reusi sa fecunda un eventual ovul. In cazul in care acea joaca s-ar fi produs in afara perioadei fertile, atunci chiar si daca sperma ajungea in vagin, formarea/nasterea unei sarcina, practic devine imposibila. Si pe deasupra cu atat mai mult cu cat ulterior ai adaugat si "cireasa de pe tort" si anume alexia6554 explică :
""Zicea ca este imbracata, am uitat sa specific"". big grin laughing

Brigaela
| Brigaela a răspuns (pentru alexia6554):

Nu poti ramane insarcinata prin haine, cu aceasta specificatie intrebarea nu are nici o logica

| alexia6554 a răspuns:

Era o intrebare de la un pariu. Certati-l pe colegul meu, nu pe minee..eu am zis ca nu e posibil.