Dragostea cere sacrificii. Daca tu consideri ca pentru persoana respectiva se merita sa-ti compromiti o prietenie, asculta-ti inima si fa-o.
Eu am riscat si sunt fericita. Avem 4 luni de cand am trecut de la amici la iubiti. Am avut avantajul de a sti multe lucruri unul despre celalalt.
Nu imi pare rau.
Se zice ca viata te loveste in frunte pana inveti lectia, sau altfel, in fiecare zi viata te invata si uneori iti da lectii. O femeie nu incearca de obicei, o femeie alege.
Daca este vorba sa risti prietenia cu o fata pentru o relatie cu un baiat(eu asa am inteles) eu zic ca sa nu risti. Vorba cantecului (de pe vremea mea):O fata(baiat) mai gasesti, Dar un prieten greu...la la.
E aiurea cand ai de ales intre un baiat si prietenia ta cu o fata.gandeste-te cat de mult merita fata respectiva.cat de aproape ti-a fost cand ai avut nevoie de ea...si cam cat timp te-ar afecta cearta cu ea. daca ajungi la concluzia ca nu e un capat de lume in cazul in care nu ar intelege...alege baiatul(inainte totusi asigura-te ca el e interesat de tine)
Depinde ce fel de prieten/a iti e pers respectiva, dar stii cum e "Prietenia ramane prietenie iar barbati/fameile vin sh pleaca" s'au ceva de genu
. Oricum analizeaza bine daca se merita, eu m-am certat cu o prietena buna din cauza unui baiat am stat certate 3 luni, si au fost certuri mari unde ne vedeam ne luam la bataie, daca ne vedeam in disco aruncam cu paharu dupa ea, acum mi-am dat seama ca nu se merita sa ma cert cu o prietena buna din cauza unui baiat, fata aia imi fusese alaturi la bine si la rau, si acum daca imi place de un baiat si ii place si la o prietena de-a mea il las in pace daca lui ii place de mine vine la mine.
N'am specificat:ma refream la faptul ca sunt doar amica cu el si oricum eu am felul meu de a agata un baiat si el si'a dat seama, acum este chestia ca dup'aia daca voi fi cu el va fi si o despartire, doar relatia n'o dura toata viata si dup'aia daca nu voi mai ramane prietena cu el? Deja am pierdut un prieten foarte bun fiindca am fost cu el si acum doar daca ne bagam in seama...![]()
La asta am refeream, greseala mea ca n'am specificat
Depinde la ce te referi. Daca te referi la prietenia cu o fata pentru o relatie cu un baiat, parerea mea este sa renunti la relatie si sa ramai cu prietena, pentru ca relatia e trecatoare, iar prietenia cu fata respectiva poate sa dureze mai mult timp de acum incolo.
Dar daca te referi la faptul ca esti prietena cu un baiat si vrei sa ai o relatie cu el. ei bine, mi s-a intamplat si mie acelasi lucru. Am riscat si am acceptat relatia care nu a durat mai mult de doua saptamani. Acum nu mai suntem la fel de apropiati. Se comporta cu mine intr-un fel cand suntem doar noi doi cu prietenii apropiati si in alt fel cand suntem in preajma altor persoane decat pritenii cei mai apropiati.
Dacă pleci direct cu gândul la cum va fi despărţirea atunci nici nu are sens să te chinui.
Pleacă de la premiza că realţia ar putea ţine minim 3 ani.
Să vezi după aia când ştii că nu eşti presată de timp ce bine merg lucrurile.
Succes.
Incearca daca crezi ca relatia are posibilitatea de a fi una frumoasa dar sa fii constienta daca nu merge. vei avea cu un prieten in minus! fa ce-ti dicteaza inima
Nu risti nimic! Daca ceva nu e in regula inseamna ca nici prietenia nu a fost prietenie si nici dragoste... dragoste! Cel putin nu si din partea lor!