| Jamelia1 a întrebat:

Din nou singura de craciun.beau un pahar de vin ce ma face sa uit ca din nou sunt singura si imi amorteste totul. nu stiu ce as putea face sa nu mai fiu asa singura intotdeauna.imi vine sa pling sau sa explodez din cauza ca sunt singura!sad

14 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Pai nu ai si tu niste cunostinte cu care sa fii? Sa stii ca tu esti singura pentru ca vrei. Fa-ti planuri pentru revelion cat mai ai timp...atunci sa fii cu cineva.PA

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Sa fi singura nu e moarte de om.Gandeste-te ca toata viata te vei avea, in principal, pe tine! Tu esti cea mai importanta din viata ta!

La mine e abia al 2-lea Craciun cuplata, si inainte nu ma simteam rau din cauza ca nu am pe cineva, caci aveam grija sa am multi prieteni aproape de mine!
Stai alaturi de familie, iesi cu prietenii prin oras - lumea e frumoasa!

Fat-Frumos o sa apara si el!

| Libelle a răspuns:

Nu mai sta in casa! Ai sa simti ca te sufoci, si te gandesti la asta mereu!
Bautura nu e o solutie, mai bine e sa mai iesi la o plimbare, asa singura, iti pui ordine in ganduri, te calmezi, si apoi incerci sa faci ceva util.
Nu ai la ce sa stai inchisa in casa cu sticla de vin in mana gandindu-te la singuratate.Omul care va alunga acest sentiment din sufletul tau cu siguranta e acolo undeva, si ai sa il intalnesti.Pentru fiecare e cate cineva, si rabdarea e cea mai buna.
Nu ai sa il gasesti in casa, si nici pe net. E acolo afara, in viata reala.Iesi,admira luminile prin oras seara, cumpara-ti ceva dulce, vezi o comedie, fa ceva impreuna cu familia ta.
Poate ca nu esti singura, si doar te gandesti la dragoste, ca nu ai pe cineva acum, de Craciun langa tine.Asta este, nu stii cand va aparea el in viata ta, cert e ca va aparea, fii sigura de asta!
Acum aduna-te si revino-ti! Hai!

| Cypronge a răspuns:

Buna Jamelia, imi pare rau sa vad ca esti trista in ziua de craciun, stiu ca singuratatea e cel mai greu lucru de indurat, dar vreau sa iti spun in acelasi timp ca tu ai puterea de a trece peste sentimentele acestea negative, si vreau sa stii ca orice problema are si o solutie totul se va rezolva in timp.
As dori sa imi oferi mai multe detalii despre tine pentru a te putea ajuta mai mult, daca doresti scriemi un mesaj pentru a stabili o legatura de corespondenta.

| BlancaFantasma a răspuns:

Esti singura sau te simti singura? si eu sunt cu familia totul e ok dar tot singura ma simtsad mereu

| BlancaFantasma a răspuns:

Hai fi fericita! iti spun eu care acum ma simt cea mai trista din lumelaughing

| User a răspuns:

Uhu. si il bei asa, singura? Ia pune 3-4, 11, 12 sticle deoparte si cheama-ma si pe mine. Sa fie rosu, am alergie la ala albbig grin

| Ela_PuRpLe a răspuns:

Esti singura adica fara un iubit sau si fara iubit si fara familie/prieteni?
Daca esti fara familie/prieteni atunci probabil ca ai si tu cunostinte.Suna-le si poate stabilesti si intalniri cu acele persoane, sau pur si simplu mergi la o plimbare pe afara caci daca stai in casa nu vei putea socializa sau cunoaste oameni noi.Inscrie-te la vreun curs ceva, initiaza un dialog, asc muzica, citeste etc.
Daca te referi la faptul ca esti singura fara iubit, atunci stai linistita ca va veni si vremea ta.Singuratatea e un mod foarte bun de a te cunoaste pe tine, a te dezvolta, a descoperii lucruri noi si frumoase la tine. Daca vrei un iubit, afla ce vrei de la un barbat, de la o relatie si da-i drumu`in cautare.Aranjeaza-te,iesi la distractie, fi vesela si mai ales optimista.Gandeste-te ca cineva in lumea asta te asteapta pe tine, chiar daca nu te cunoaste inca.happy

| MariusPopa a răspuns:

Jamelia1 a spussadDin nou singura de craciun). Inteleg ce este in sufletul tau si imi pare rau...sad si eu sunt singur de craciun dar...asta e.Cadou de sarbatori am primit in dar :"despartirea". Dar nu este sfarsitul lumii aici jasmina1. Exista un proverb:Traieste-ti viata ca si cum maine ar fi ultima zii). Asta sa faci si eu.Pt ca asta fac si eu si ma simp altfel.
App.:Craciun Fericit!

| EuILSustinePeCristi202 a răspuns:

Cauta pe cineva, suna fa si tu ceva ca sa nu mai stai singura inchisa in casa

| Girl1234566547 a răspuns:

Si eu ma simt f singura cu toate ca am familia aproape...sad degeaba...ies,revin in camera si totul e la felsad si va trece si craciunu astasad

| melynda a răspuns:

Exact asa sunt si eu anul asta de sarbatori sad cel mai naspa craciun trait vreodata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna Jamelia, te inteleg perfect si eu sunt singura de Sarbatori si e f greu dar o sa treaca... Eu cel putin abia astept sa treaca sarb anul acesta. Oricat as spune cineva ca daca ai familia si prietenii altceva nu mai conteaza, nu e chiar asa, e chiar ffff greu sa fii singur/a in aceasta perioada. De unde esti? Poate ne vedem la o cafea zilele astea. Ai grija de tine, cu drag Flori.

| Vla2xD a răspuns:

Scrie o carte...ai talentwinking