Înseamnă că a fost flatată de mesajul tău, dar cu siguranță nu a fost și posibil nici acum nu e prea interesată de tine.
De altfel, ca să vorbești despre iubire, trebuie în mod normal ca aceasta să fie reciprocă. Ce ai avut tu a fost de fapt o simplă îndrăgosteală de adolescent. Nici măcar nu o cunoști pe ea cum e, ce gândește - te-a atras doar fizicul ei.
Altă dată când simți că o fată e pe placul tău, mergi ATUNCI la ea și spune-i! S-ar putea să iasă ceva...
Nu ai inteles... O plac dintr-a 5a. Sunt a 9a acum. Nu am mai placut nicio fata de atunci si numai la ea ma gandeam... Chiar ieri ma gandeam la ea cand priveam luna si acum sincer nu-mi dau seama pe cine o sa msi iubesc asa vreodata. Nu imi pot imagina, sunt frustrat si nu inteleg at all cum reusesc oamenii sa aiba mariaje si relatii fericite. *** this ***. And *** my friends that lied to me. Daca nu erau aia sa ma minta ca m-a placut poate n-o mai intrebam niciodata si nu mai ajungeam sa fiu mai trist decat un caine la hinghieri. Speram ca macar sa ramanem prieteni insa daca ii trimit si al treilea mesaj o sa ma creada un ciudat degenerat. Nu aspectul fizica era ce ma incanta, parerea mea e ca e foarte frumoasa si totusi nu toti o considerau asa, era frumoasa si draguta in conceptia mea, asta-i iubire adevarata. De ce **** mea mai exista raiul daca nu-ti poti petrece eternitatea cu persoana iubita. Sper sa mai intalnesc pe cineva ca ea, desi sunt slabe sansele. De ce aia nenorociti, imputiti si josnici sunt adolatrizati de toate femeile cand cei care chiar le vor fericirea sunt la fundul borcanului? Bag ****-n lumea asts trista. Macar sa fie ea fericita.
Trist,dar adevarat!
Prietene, sunt si eu in aceeasi situatie. Nu ma crezi? Uita-te la întrebările mele din 2013 pana de acum cateva zile. Sunt toate despre aceeasi fata. O sa fac si eu in curand pasul asta cand ii zic ca o plac. Sa vad ce va zice. Ureaza-mi succes