| Liada a întrebat:

E american si e cu 10 ani mai mare...eu am 18...cum ii pot spune tatalui despre relatia noastra? ...mama stie, dar deloc nu-i place...doar fratele ma sustine...

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

Buna, vb frumos cu tatal tau, spune-i vorbe bune de el, spune-i ca tu chiar vrei sa fi cu el si sa ii dea o sansa, daca nu il cunoaste, atunci fa-i cunostiinta cu el, sa vada cum e... oricum daca ai 18 ani, esti majora, poti decide cu cine sa fi, daca tu vrei cu adevarat sa fi cu el, nu lasa pe nimeni sa se bage intre voi...nu renunta la relatie, varsta nu conteaza...bafta!

9 răspunsuri:
lolita
| lolita a răspuns:

Ce sa zic, toti poate am avut relatii din astea mai ciudate, eu de ex nu le-am spus parintilor mei, si oricum ne-am despartit, depinde ce fel de relatie este, daca amandoi credeti in ea sau doar tu. daca stii ca nu poate dura nu ii spune tatalui, nu are de ce sa afle. dar daca el vrea sa-ti cunoasca perintii i-l prezinti si gata. ii place sau nu trebuie sa-l accepte.

| marsy a răspuns:

Bine k ai sustinere din partea fratelei. Ai tai se vor obisnui cu timplul. cunoskindu-l mai binee

| IuliaWosster a răspuns:

Foarte bine ca fratele tau te sustine. esti deja majora si poti sa iti creezi singura drumul in viata. explica-i tatalui tau ca tu chiar esti fericita cu aces barbathappy si cu timpul a sa vada si tatal tau asta.fratele tau te poate sustine happy Mult noroc!:*

| angella1972 a răspuns:

La 18 ani ar fi anormal sa nu ai un prieten, deci incearca sa vorbesti mai intai cu mama, care va pregati terenul pentru a face cunostinta tatalui cu prietenul tau. spune-i mamei ca din dragoste pentru tine vor trebui sa-l accepte si pe american, sau pe oricare altul, ca nu mai esti o fetita, deci trebuie sa aiba incredere in alegerea ta.

| cary a răspuns:

Cred ca ar trebui sa ii explici tatalui tau ca nu mai esti un copil...ca esti majora si esti la o varsta la care iti poti face singura un drum in viata...intr-adevar nu stiu prea multe despre persoana respectiva sa iti spun ca faci alegerea potrivita! dar daca va iubiti atunci tatal tau o sa vada asta si o sa inteleaga!

| clawss a răspuns:

Si eu am 18 ani si am o relatie cu un barbat de 25 de ani! am avut si eu teama la inceput ca nu vor accepta diferenta de varsta dar mama mi-a dat un raspuns la care nu ma asteptam '' Ce conteaza varsta ca doar nu il pui la fiert!" Asa ca daca tu esti sigura pe relatia aceasta si daca crezi ca poti sa ai o incredere nemarginta in el, curand vor fii de acord. Acum se pune si problema nationalitatii, el ramane in tara sau pleci tu dupa el? E greu pentru un parinte sa vada ca copilul lui a crescut si " isi ia zborul din cuib"

| ayddyshhmee a răspuns:

Pai pana la urma, ar trebui sa te inteleaga, ca doar te pupi u cu el, si nu ei.

| FumeZ sEnTimEnTe a răspuns:

Cred ca esti destul de mare si deacum poti sa te gindesti doar la tini si la viata ta! chiar daca tatal tau nu va accepta,, fa ca sa-ti fie tie bini caci nu el va traii cu el toata viata dar TU...

| hottiepie0023 a răspuns:

Hey.am acceasi problem. e asiatic si e cu 10 ani mai mare.eu am 15 ani.deci suntem in aceeasi situatie.si chiar daca nu o sa dureze rel asta sad sau o sa dureze as vrea sa stiu si eu ce am de facut.MAMA ma intelege :X da tati. straight face
mUlt sUcces big grin