Nu te-as sfatui.
El incearca sau a incercat sa o uite,cine stie ce resentimente sau nostalgii are in suflet,iar tu i-o aduci pe tapet mereu si nu e bine.
Pe tine te macina,probabil,curiozitatea dar sacaindu-l mereu nu-l apropii mai mult de tine,il indepartezi.
Inceteaza cu indiscretia si realizeaza cel mai important lucru:ACUM E CU TINE!
Cu ea,a fost. Daca o mai vroia era si acum cu ea,nu cu tine!
Gandeste-te cum te-ai simti tu, sa te intrebe cam cat il intrebi tu, despre fostul sau fostii tai...Ai rezista un timp,poate chiar te-ar amuza,dar dupa o vreme ai vrea sa fiti doar voi doi,sa vorbiti numai despre voi doi,nu sa intervina mereu amintiri si lucruri dureroase din trecut...
Hai, foloseste-ti mintea si lasa trecutul la locul lui, nu-ti foloseste decat ca sa devii si tu trecut daca insisti prea mult!
Amintește-i mult de fosta, că se întoarce la aia, sau se duce după alta diferită de tine!
Sunt baiat, stiu cum e, nu e deloc placut ca cineva sa iti aminteasca de fosta mereu. Devine enervant la un moment dat si se va supara rau, faci cum vrei eu mi-am spus doar opinia.
Nu. Cand incepi o noua relatie e bine sa lasi trecutul in urma. Uneori, cand stati la povesti, e ok sa te interesezi de fostele relatii. Dar nu il stresa mereu cu intrebari
Mie mi s-ar parea ok sa se faca misto de mine pe seama unor fete din trecut... mai ales daca nu au fost intocmai alegeri inspirate, sau daca relatia s-a terminat... haotic, StarWars etc. Numai nu incerca sa te compari cu nici una dintre ele, aia e sacaitor!
Alege un ton placut pe care sa il intrebi... iti va raspunde... evita comparatiile intre tine si ea si jignirile
Chiar daca esti fata de nota 10 tine minte: TOTUL SE FACE KU MASURA! Daca vrei sa dureze relatia voastra limiteaza-te in glume de genul dat,desigur ca depinde si de personalitatea/karakterul lui. Dar orikit de tare nu ar fi, odata va rabufni si cred ca nici tie nu iti va konveni, sau va tace si va face (va proceda intr-un fel neasteptat) SUCCES!
In gluma Da, dar doar pentru tachinari cateodata. si sa nu intreci masura. Pentru un baiat nu este asa de placut sa fie intrebat. Alege un ton cat mai tandru si nu violent sau de indiferenta. Ciao!
Vorbesc in numele meu, pai pe mine daca m-ar intreba actuala de fosta i-as raspunde dar as fi confuz... adica "ce te intereseaza pe tine de fosta mea?" cam asa ceva.