Căsătoria este o ştiinţă; în orice caz, nu primeşti decât în măsura în care dai.![]()
Cine vrea să devină fericit, să nu se căsătorească. Căsătoreşte-te ca să faci pe cineva fericit!
Cea mai fericită căsătorie pe care mi-o pot imagina ar fi uniunea dintre un surd şi o oarbă.
)
Muzica din alaiul de nunta imi aduce totdeauna aminte de muzica ce insoteste pe soldatii care pleaca la lupta
Nu, nu este. Cred ca doua persoane pot trăii fără căsătorie.E doar o mulțime de hărtii care leagă doua persoane
Oricum, ar fi o provocare pentru acei care le plac singurătatea, pentru ca dacă te implici într-o căsătorie, trebuie sa iți împarți viata de zi cu zi cu persoana de alături
Te-a intrebat pe tine cineva ceva? :-s dnd me please
. A spus sa ne dam parerea
Pentru societate e o normalitate banala,cu reguli reci si clare.
Pentru multi e o hartie oficiala care le da dreptul sa chinuie,sa santajeze sentimental si material,sa minta si sa insele un alt om.
Pentru mine e o invitatie la viata,la dragoste,o dimineata insorita si vesela care dureaza pana-n toiul noptii a doua inimi de oameni,e un secret in doi,tainic si curat.
Eu devine noi, iar NOI suntem doi, e numarul prim al echilibrului, al simetriei, al intregului.
O forta de neinvins.
Pikachu12345 întreabă:
arina_5815 întreabă:
DeeaVonP întreabă: