cristacheceliute
| cristacheceliute a întrebat:

E corect sa spunem ca alegerea prezervativului sau a tamponului e o problema de gust?

Răspuns Câştigător
| kennyisdead a răspuns:

Doua cuvinte: Durex Sensation--o alegere cu gustwinking
(de fructe)

10 răspunsuri:
| cretzufinish a răspuns:

E corect... dar in sensul de estetic, de confortabil, dar nici macar astea. Pt ca nu cred ca tine de papilele gustative. Nu am auzit pe nimeni sa se laude ca a servit la restaurant asa ceva. rolling on the floor
PS: Trebuia sa pui intrebarea la Trivia.

| stefangeles a răspuns:

Nu e de gust ca nu le bagam prin gura laughing dar ca si najoritatea produselor comerciale fiecare prefera un anumit tip... barbati fiecare isi alege tipul de prezervativ si fetele la fel folosesc tampoanele in care se simt cel mai bine big grin

| Mina a răspuns:

Da, e SI o problema de gust. Bineinteles, alegerea se face dupa mai multe criterii.

| yanny`s a răspuns:

Nu prea credtongue

| Apophis a răspuns:

Parerea mea e ca nu e o problema, in a pronunta astfel! Ramane la ''gustul'' fiecaruia. Bafta.

cristacheceliute
| cristacheceliute explică:

Hmm deci suna aiurea daca spunem "tamponul always nu e pe gustul meu" thinking

| multimoak a răspuns:

E corect sa spui ca tamponul always nu ma binedispune laughing rolling on the floor Trebuie sa ne simtim bine calare pe el laughing
Dar cu prezervativul e o problema de gust. Unii vor cu aroma de capsuni! Am mai auzit eu pe cineva ca folosea cu aroma de capsuni la sx oral laughing Nu i-am gasit scopul exact, dar spunea ca asa-i place laughing

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Corect este vorba de calitate!
Pa, pa.

| catthshshshs a răspuns:

Nu cred ca este o problema de gust, ci mai degraba una de preferinta a fiecaruia.

| Miss Sintetic a răspuns:

Categoric.