| unknow a întrebat:

E destul de jenant ce intreb eu acum dar... ``am vazut scris undeva: ce nr ai la laba``? adica ce? cat de lunga o ai:)). j ce`i ca nr? imi poate explica si mie cineva ce inseamna fara sa faca misto? ca daca e pe misto, facem si misto nu`i problema:)
multumesc anticipat. o zi frumoasa ppapa pwwwp:8

5 răspunsuri:
| unknow explică:

Nu mai, din context se referea la penis,. deci, e pe numere? era ceva de gen ` -ce nr ai la laba?
-10, vrei sa mi`o faci?`` :-&scarbos si lipsit de jena, dar nu stiu daca e pe numere sau nu? 1 thinking

| aliybella a răspuns:

Poate se refera la laba piciorului, si daca esti baiat si vrei sa o masori pui centimetru pe ea sau riglawinking

| Anablondyi a răspuns:

Se referea la picior laughing nu trebuie sa te gandesti la prostii pentru la caini de exemplu se zice laba la picio, mana.etc laughingceo mai avea el.laughing deci ce nr porti la piciorwinking

| RedAppLe a răspuns:

Pai ce nr ai la laba eu cred ca este vorba de marimea pantofului...dar daca este vorba despre p*** atunci inseamna ca te intreaba cat de lunga ai p*** laughing oricum mie astia care intreaba mi se par niste oameni obositi fara viata.Ciuswinking

| MarianCT a răspuns:

Letissia laba poate sa insemne 2 lucruri. 1 Laba piciorului si 2 laba principala precupare a barbatului tongue