| DianaPopa15 a întrebat:

E motiv de despărțire incompatibilitate sexuală?

Aș avea nevoie de o părere, m-am despărțit de cineva acum 2 luni a fost o relație de jum de an, el m-a lăsat pe motiv de distanță ( stătea în alt oraș ) și ca am fi incompatibili sexual ( cica nu are feeling ) desi aveam planuri sa ma mut la el etc. Am acceptat situația insa am facut o greseala enorma, recent am fost la el in oras cu niste prieteni și i-am scris sa ne vedem el a fost de acord și m-a chemat și am mai avut relații odată, eu nu știu ce e în mintea lui, dacă nu-i plăcea de mine deloc la pat mă mai primea? Totuși eu nu-mi doresc doar sex de la el și consider ca avem o vârstă deja. nu vreau să fiu prietena lui cu beneficii i-am spus apoi am plecat, totuși nu reușesc să mi l scot din minte și nu înțeleg ce am făcut greșit ca el să nu mă vrea ca în rest ne înțelegeam bine și i am făcut toate poftele l am sprijinit în orice și degeaba …

9 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Uita-l! Nu te vrea. Nu te mai umili in fata lui, pentru ca va profita de tine, va profita de pasarica oferita pe tava, iar apoi te va trata ca pe un gunoi...de fiecare data.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

După pandemie incoace multi oameni au innebunit, asa ca cel mai bine stai singura decat sa iti i i pe cap un nebun dement dependent de alcool droguri jocuri de noroc, un om violent si betiv. Asta vrei?

| ania a răspuns:

Cand o fata face sex fara casatorie bărbatuluu ii scade testosteronul și deci atractia sexuala. Ai fi mai fericita daca ai alege pe viitor sa respecți planul Creatorului si sa nu mai faci sex fara casatorie. Pacatul curviei nu unește pe nimeni, e doar un zid de vinovăție intre voi, nu aduce fericire pe termen lung in viata nimănui. Tocmai asta e problema, ca i-ai facut toate poftele.

| Violleta2022 a răspuns:

Din nefericire da, exista si despartire din cauza incompatibilitatii sexuale si este de preferat sa va despartiti acum, decat sa fiti complet nefericiti toata viata.

| mihai69 a răspuns:

Aia ai greșit, că i-ai făcut toate poftele.

| Bogdanel27 a răspuns:

Bună,acum depinde și ce înseamnă incompatibilitate, nu ii oferi ce își dorește? E mult mai activ sexual ca tine? Sau tu ca el? Te-ai gândit că fiind în alt oraș a găsit pe altcineva? Dacă e foarte dornic sexual?

| Bogdanel27 a răspuns:

Relațiile intime contează foarte mult într o căsnicie

| DianaPopa15 explică:

Mulțumesc mult? nu am primit niciodată așa un răspuns complex și mă regăsesc în tot ce spui aici, credea. Ca problema e la mine ca nu am încercat, nu m-am deschis cum trebuia dar am văzut și imaturitate emoțională din partea lui sincer, da mi aș dori să scriu acea scrisoare, de asemenea i am câteva pagini intr-un caiet despre cum mă simțeam după despărțire dar nu am mai avut curajul să l dau când ne-am văzut am preferat să nu vorbesc despre relație ca să nu mă mai doară să nu reînviu amintiri. El nu m-a blocat probabil mă ține de rezervă cred eu. stie ca am ținut la el, dar răspunsul tău mi-a dat o claritate mare cu ceea ce credeam și îți mulțumesc

| DianaPopa15 explică:

Mulțumesc ai ales perfect cuvintele? poate chiar o să i o trimit intr o zi și dacă nu vom mai avea contact, o fac pentru mine și liniștea mea, ca pe viitor sa ma iert și să găsesc un partener mai asumat și potrivit