| DianaPopa15 a întrebat:

E motiv de despărțire incompatibilitate sexuală?

Aș avea nevoie de o părere, m-am despărțit de cineva acum 2 luni a fost o relație de jum de an, el m-a lăsat pe motiv de distanță ( stătea în alt oraș ) și ca am fi incompatibili sexual ( cica nu are feeling ) desi aveam planuri sa ma mut la el etc. Am acceptat situația insa am facut o greseala enorma, recent am fost la el in oras cu niste prieteni și i-am scris sa ne vedem el a fost de acord și m-a chemat și am mai avut relații odată, eu nu știu ce e în mintea lui, dacă nu-i plăcea de mine deloc la pat mă mai primea? Totuși eu nu-mi doresc doar sex de la el și consider ca avem o vârstă deja. nu vreau să fiu prietena lui cu beneficii i-am spus apoi am plecat, totuși nu reușesc să mi l scot din minte și nu înțeleg ce am făcut greșit ca el să nu mă vrea ca în rest ne înțelegeam bine și i am făcut toate poftele l am sprijinit în orice și degeaba …

4 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

După pandemie incoace multi oameni au innebunit, asa ca cel mai bine stai singura decat sa iti i i pe cap un nebun dement dependent de alcool droguri jocuri de noroc, un om violent si betiv. Asta vrei?

| wildthing a răspuns:

Uita-l! Nu te vrea. Nu te mai umili in fata lui, pentru ca va profita de tine, va profita de pasarica oferita pe tava, iar apoi te va trata ca pe un gunoi...de fiecare data.

| Bogdanel27 a răspuns:

Bună,acum depinde și ce înseamnă incompatibilitate, nu ii oferi ce își dorește? E mult mai activ sexual ca tine? Sau tu ca el? Te-ai gândit că fiind în alt oraș a găsit pe altcineva? Dacă e foarte dornic sexual?

| mihai69 a răspuns:

Aia ai greșit, că i-ai făcut toate poftele.