| farcry444 a întrebat:

E normal ca la 22 de ani, fără experiențe în dragoste, să nu știu sigur dacă sunt gay sau nu?

Răspuns Câştigător
| doctorandus a răspuns:

Atunci n-ai de unde sti daca esti gay. Poate esti doar onanist care se uita la filme cu gay. Sau poate esti bisexual. Unii au experimentat contacte homosexuale, dar au constatat ca nu le place. Adică inainte de a fi experimentat, ei se considerau gay sau bisexuali. Dar dup-aia nu au continuat.

4 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Oricine poate deveni gay, zoofil, necrofil, etc numaibsa vrea sa fie deschis la idee.
De la căderea lui Adam încoace avem toți o natura păcătoasă, adică o înclinație spre toate încălcările posibile ale conștiinței. Oricine se uita la filme de genul simte ceva, ne atrage firea păcătoasă. Dar nu avem aprobarea conștiinței decât dacă ascultăm de conștiința și facem sex numai în cadrul căsătorie hetero.

| Furnicuta000 a răspuns:

Eu stiu sigur ca nu sunt lesbiana pentru ca nu pot sa ma gandesc cum ar fi sa fiu in pat cu o femeie si sa o ating si ea sa ma atinga pe mine. Pur si simplu nu imi doresc asa ceva.
Daca tu ai chiar si cea mai mica dorinta de a fi in pat cu un baiat, atunci probabil ca esti gay sau bisexual daca iti plac si femeile. Si nu trebuie sa mai fi avut experiente ca sa gandesti asa, pur si simplu te atrage sau nu o anumita persoana

| AsgaardSephiroth a răspuns:

Ma omule, tu ești ăla sedentarul nu? Dom'le daca nu mai poți de presiunea din cazan, fă-ți curaj și sună la o doamna/domnișoara. Că sunt dudui destule. Pentru câțiva lei amărâți te faci și cu experiența. No amu

| farcry444 explică (pentru AsgaardSephiroth):

Fara bani ca n am boss ia ci nonen