Intr-adevar,ii pasa, dar era mai bine daca nu-i dadea-i parola ta, oricum eu cred ca te iubeste, insa daca este foarte gelos si te obliga sa faci ceva, mai bine te-ai dezlipi de el!
Nu, you dumb ass, vroia a stie cine era ala... e vina ta ca i-ai dat parola, daneo si noua
Sigur te place din moment ce e asa insistent . Acum intrebarea e daca si tu il placi
Mi se pare o prostie să îi dai tu parola lui, nu ai nimic în comun cu el în afară că zici că îl placi.
Spune-i cine e băiatul. Da la uirma urmei eu deja nu l-aș mai alege.
Tu ai avut încredere în el iar el s-a uitat peste mesajele tale, ceea ce e foarte urât.
Ma intreb de ce i-ai dat passu de la fb daca nu sunteti impreuna.Si de ce sa fie el gelos? poate doar vroia sa stie cine e ala si te tachineaza.Intr-o si daca iar te intreaba de respectivul baiat, intreaba-l ca de ce conteaza atat de mult pentru el, si chiar daca ezita raspunsul tu continua si intreaba-l daca te place. Daca spune ca nu atunci...te-ai inselat.Bafta fii curajoasa ca doar nu vrei sa traiesti asa, nestind daca el simte ceva pentru tine
Din cate se pare, ii pasa, ceea ce inseamna ca te place, dar ceea ce a facut el nu e tocmai frumos.Nu e ok sa te uiti prin mesajele altor persoane.Si totusi, de ce i-ai dat parola ta?
Mda ii pasa dar e c.am impusiv baiatu oricum daca e asa acum cine stie poate cand o sa ajungi sa ai ceva serios cu el o sa fie mai diferit...dar cel mai bine ar fi fost sa nu ii dai parola...i.ai dat un drept in viata ta intima c.am prea usor
E o mare prostie ca i-ai dat parola de la facebook. Nu e iubitu tau, nu are nici o treaba cu cine vorbesti tu sau ce vorbesti. Schimba parola si nu-l mai lasa sa intre la mesajele tale ca nu e treaba lui.
O fi gelos ca stie ca il placi si nu vrea sa-i ia altcineva proprietatea.
Nu inteleg de ce i-ai dat tu parola ta de facebook la insistentele lui..adica inteleg. puteai sa ii dau parola ta " de buna voie si nesilita de nimeni" dar in cazul tau...
RAY întreabă: