| ♣ Ma®®yE [;x] a întrebat:

El acum are iubita si cred ca ma uitat.nu pot sa nu ma gandesc la el, era baiatul perfect pentru mine... mi-e dor de el. Ce sa mai fac?

Răspuns Câştigător
| amberjuly a răspuns:

Tu il vezi perfect pentru ca nu e al tau, poate pentru ca nu l-ai cunoscut ff bine... Oricum, aminteste-ti... a fost un motiv pentru care v-ati despartit. Iti este greu acum dar o sa treci peste... n-ai ce sa-i faci. Nu poti sa-ti negi sentimentele(suferinta) dar nici cu el nu poti sa fii... Acuma ai uitat de toate partile rele... si esti orbita de sentimente si momentele frumoase. Cand simti ca o iei razna aminteste-ti tot ce a fost rau iti mai revii putin cu picioarele p pamant... Bafta >big grin

8 răspunsuri:
| nicoleta_5825 a răspuns:

Daca ati rupt relatia, deci nu mai sunteti impreuna, atunci merita sa incerci sa ramaneti amici.

| kh1ss a răspuns:

Sa treci mai departe

| gabrielutzu a răspuns:

Sa fluieri a paguba.

| ♣ Ma®®yE [;x] explică:

Sa-l uiti, ca sigur nu e singurul baiat frumos din lume.Life goes on happy

| astrolutza a răspuns:

Sa accepti cursul firesc al relatiei voastre...gandeste-te ca baiatul pe care il consideram eu perfect este coleg cu mine de birou...ne vedem in permanenta...am acceptat decizia lui de a nu mai fi impreuna si am incercat sa il tratez la fel ca pe restul colegilor...si doar colegi suntem acum, comunicam, ne ajutam...incerc sa nu ma gandesc la viata lui personala

| pupaza a răspuns:

Timpul le rezolva pe toate.Asa e, chiar daca acum e mai greu sa crezi chestia asta.

| gabrielos a răspuns:

Pai tu i ai dat papucii? sau el a plecat pur si simplu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate nu e chiar asa perfect cum crezi u si eu cred in iubitul meu dar stiu ca nu totul e pana la infinit trebuie sa te obisnuiesty cu ideea k l-ai pierdut si sa te pui pe o alta cucerirewinking