Parerea mea? Ca esti doar un obiect in care vrea sa-si bage p**a pentru a se satisface.Crezi ca daca tinea la tine nu ar fi fost mai intelegator? Ti-ar fi respectat dorinta si ar fi asteptat.Nu ma crezi? Pune-o cu el si vezi daca urmatoarea zi mai este langa tine.
Estas mal de la cabeza niña, lasa pedofilul impace si fii sigura ca ala si-o trage cu multe tipe pe la spatele tau.
Bună!
Având în vedere faptul că eşti prea mică pentru aşa ceva i-ai putea spune că nu eşti pregătită şi să te mai aştepte. Dacă vrei s-o faci e pe riscul tău...
Baftă!
Bună,
Mai bine îţi găseşti alt prieten de vârstă apropiată, pentru că tu eşti încă un copil, iar el este un adult.
Parerea mea:daca el iti tot repeta in fiecare zi ca vrea sa o faceti si tu ii zici ca nu si el nu tine cont de parerea ta inseamna ca nu te iubeste cu adevarat.Dar va iubiti?
Da il iubesc enorm si el la fel(Cred)asa zice el
Spune-i ca este un magar satul de toate.Ca esti minora.Nu vrea sa aiba o reletie frumoasa ci doar sa te treaca pe lista " proastelor"pacalite.Ce D-zeu?! Te-ai nascut ieri de nu iti dai seama? Spune-i ca il paste puscaria daca te atinge.Asta in cazul in care chiar nu vrei sa se intample, sau sunt eu prea fraiera pentru.ca voi in ziua de azi sunteti mai avide dupa sex decat baietii.
Ok, asculta bine ce iti zic, pentru ca daca nu stii sa asculti vei avea de suferit.
E penal ca un major de 22 de ani sa faca sex cu o minora de 15.
Si daca chiar vrea sa te insele o va face la orice ora. Parerea mea ca la ora asta te-a inselat de nici nu isi mai aduce aminte.
Chiar crezi ca daca faci sex cu el o sa il satisfaci atat de tare incat sa nu isi mai doreasca nicio femeie in toata viata lui? Pe bune cat crezi ca o sa il tii langa tine daca unu nu vrea?
Daca chiar tine la tine, va astepta pana cand vei fi pregatita.
E mai bine sa te impaci cu ideea ca te va insela decat sa faci sex cu el si sa te faca sa te simti aiurea dupa.
Daca tine la tine te va astepta, adica te va si insela
, dar important e sa tina la tine
Eu cred ca e mai mult curiozitate din partea ta, si bag seama ca vrei sa iti incepi viata sexuala daca nu ti-ai inceput-o deja. Treaba ta, tu stii... numai sa nu iesi aiurea dupa.
Nu te supara pe mine ca iti spun. dar daca nu te poate astepta inseamna ca nu merita sa fi cu el si nu te iubeste
vorbeste cu el deschis si spune-i de ce nu vrei. daca nu o sa inteleaga si o sa te preseze sa te culci cu el mai bine ii dai papucii
oricum la varsta lui...il inteleg.are si el nevoie.
Explicai ca nu te simti pregastita. daca te iubeste o sa te intelega si o sa mai astepte
. daca aflii ca tea inselat e clar ca sta cu tine numa ca sa o faceti si ti-as sugera sa va despartiti
Eu spun sai explici ca nu esti pregatita pentru acest pas.Iar daca nu te intelege si tot insista inseamna ca nu te iubesti si ca vrea sa profite de tine.Nu face o greseala de care vei regreta mai tarziu.
Pai vorbeste cu el si spune-i clar ca nu vrei sa o faci... daca nu te intelege inseamna ca nu e baiatul potrivit pentru tine si trebuie sa te obisnuiesti cu asta,, si mai e si diferenta de varsta...app. esti virgina?
Stai cuminte mai fetito
La 22 ani de ani el gandeste mult diferit fata de tine. Vrea sa profite un pic de tine si apoi PAA!
Parerea mea:daca el iti tot repeta in fiecare zi ca vrea sa o faceti si tu ii zici ca nu si el nu tine cont de parerea ta inseamna ca nu te iubeste cu adevarat.Dar va iubiti?