| Dan a întrebat:

Este 35 o vârstă prea avansată pentru a o lua de la capăt?

Răspuns Câştigător
| SweetPrinces a răspuns:

Nu este deloc avansata, acum esti mult mai maturizat si cu mai multa experienta de viata, si sti mai bine ce vrei de la viatahappy bafta multa happy

18 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Niciodată nu este târziu să o iei de la capăt, important este dacă poți!
Pa, pa.

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Niciodată nu e prea târziu.

Succes.

| Razvan a răspuns:

Daca ai sufletul tanar poti oricand sa o iei de la capat cu acelasi entuziasm ca la 20 de ani. Bunicul meu e un exemplu in cazul asta.La 65 de ani e mai in forma decat tatahee heeNu cred ca l-am auzit vreodata plangandu-se de ceva si mai nobil, de cinevawinking
Tarziu nu e niciodata, nici macar atunci cand zici ca nu ai nimichappy
Daca esti tu in continuare esti cel mai bogatbig grin

lolita
| lolita a răspuns:

Unii nu au vut nici o relatie stabila pana la varsta asta si tu zici de a o lua de la capat? dragostea nu are varsta, eu cred ca si la 60-70 de ani poti incepe o viata noua. cunosc un cuplu de vaduvi care au in jur de70 de ani si s-au mutat impreuna. imi place sa-i vad cum se plimba in fiecare zi de mana, cu merg la cumparaturi etc. dragostea este un lucru pe care nu ni-l poate lua nimeni.

| JeSa a răspuns:

Nu, nu este niciodată prea târziu!,, mai rău e, când nu-ţi vei mai dori să încerci, să faci ceea ce ţi-ai propus. happy
Aşa că, "dă-i bătaie", succes!

| Anecherry a răspuns:

Niciodata nu e prea tarziu sa o iei de la capat; mai ales daca esti o persoana puternica si sunt persoane care te sustin si te ajutahappy.

| tarziu a răspuns:

Asculta de unu' care stie happy Nu e tarziu niciodata!

| lostcontrol12 a răspuns:

Nu, nu este nici pe departe o varsta prea avansata.Succes:*

| Andreia1 a răspuns:

Nu este. Orice inceput merita o a doua sansa.Bafta

| babygyrl a răspuns:

Nu este prea avansata oricand o poti lua de la capat. Niciodata nu e prea tarziu. Daca crezi ca o sa fi fericit si chiar doresti sa face asta fa-o nimeni nu te opreste

| St!L a răspuns:

Niciodata nu e prea tarziu!

| unicka a răspuns:

Nu este tarziu niciodata, mai ales in cazul tau in care esti in floarea varstei, daca consideri ca poti si iti va fi bine i-a viata de la capat si sper sa fi fericit! Multa bafta!

| naviDIabLO a răspuns:

Da este avansata.Ai depasit un prag pe care n-o sa-l mai reintalnesti niciodata.Decizia iti apartine, dar va fi f greu sa o iei de la capat.

| Tabii. a răspuns:

Normal ca nu.

| matura a răspuns:

La 35 de ani, ai destula maturitate ca sa o iei de la inceput.Nu te gandi sa eviti greselile pe care le-ai facut pana la acesta varsta, pentru ca nu vei vedea celelalte care vor urma.Mult succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu daca doresti sa o iei de la capat de ce nu ai o viata inainte pentru a fi fericit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uita-te la vedetele de la hollywood... tot timpul o iau de la capat laughing
big grin

altii nici nu s-au casatorit inca...

| elisabeth a răspuns:

Niciodata nu exista un sfarsit, si asta daca iti pastrezi sufletul tanar happy s plin de speranta... nu conteaza varsta pentru a putea sa te bucuri de fericire si de ceea ce iti ofera timpul

Întrebări similare