Nu este deloc avansata, acum esti mult mai maturizat si cu mai multa experienta de viata, si sti mai bine ce vrei de la viata bafta multa
Bună.
Niciodată nu este târziu să o iei de la capăt, important este dacă poți!
Pa, pa.
Daca ai sufletul tanar poti oricand sa o iei de la capat cu acelasi entuziasm ca la 20 de ani. Bunicul meu e un exemplu in cazul asta.La 65 de ani e mai in forma decat tataNu cred ca l-am auzit vreodata plangandu-se de ceva si mai nobil, de cineva
Tarziu nu e niciodata, nici macar atunci cand zici ca nu ai nimic
Daca esti tu in continuare esti cel mai bogat
Unii nu au vut nici o relatie stabila pana la varsta asta si tu zici de a o lua de la capat? dragostea nu are varsta, eu cred ca si la 60-70 de ani poti incepe o viata noua. cunosc un cuplu de vaduvi care au in jur de70 de ani si s-au mutat impreuna. imi place sa-i vad cum se plimba in fiecare zi de mana, cu merg la cumparaturi etc. dragostea este un lucru pe care nu ni-l poate lua nimeni.
Nu, nu este niciodată prea târziu!,, mai rău e, când nu-ţi vei mai dori să încerci, să faci ceea ce ţi-ai propus.
Aşa că, "dă-i bătaie", succes!
Niciodata nu e prea tarziu sa o iei de la capat; mai ales daca esti o persoana puternica si sunt persoane care te sustin si te ajuta.
Nu este prea avansata oricand o poti lua de la capat. Niciodata nu e prea tarziu. Daca crezi ca o sa fi fericit si chiar doresti sa face asta fa-o nimeni nu te opreste
Nu este tarziu niciodata, mai ales in cazul tau in care esti in floarea varstei, daca consideri ca poti si iti va fi bine i-a viata de la capat si sper sa fi fericit! Multa bafta!
Da este avansata.Ai depasit un prag pe care n-o sa-l mai reintalnesti niciodata.Decizia iti apartine, dar va fi f greu sa o iei de la capat.
La 35 de ani, ai destula maturitate ca sa o iei de la inceput.Nu te gandi sa eviti greselile pe care le-ai facut pana la acesta varsta, pentru ca nu vei vedea celelalte care vor urma.Mult succes!
Niciodata nu exista un sfarsit, si asta daca iti pastrezi sufletul tanar s plin de speranta... nu conteaza varsta pentru a putea sa te bucuri de fericire si de ceea ce iti ofera timpul
anonim_4396 întreabă: