| IoanaArdelean35 a întrebat:

Este ceva greșit ca eu și soțul meu suntem naturali?,adică nu suntem epilati în zona intimă,nu ne-am mai epilat de un an și ceva. Pun această întrebare pentru ca am mers acum câteva zile cu niște prieteni la o cabană,eu cu soțul meu eram singuri în camera noastră și ne-am gândit să facem sex ca era și atmosfera un pic romantică. În mijlocul acțiuni în loc să bată și ei la ușă ca ori ce oameni normali dau busna peste noi, au venit să ne cheme la băut. Și atunci au observat să eu și soțul meu nu suntem epilati în zona intimă, și au început să ne ia peste picior.sa randa de noi. TPU,e ceva greșit ca mie și la soțul meu ne place să fim naturali?,din moment ce nu rana în pe nimeni, nu facem pe nimeni să se simt a incomod, ce e rău în asta? Vreau să aud și părerile voastre

14 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Nu e treaba altora.

| RAY a răspuns:

Natural e cum am evoluat că specie,Adam și Eva nu erau epilați,nu va pierdeți timpul cu limitați, parul pubian ajuta la sănătatea vaginului și a penisului studii științifice demonstrează asta, societatea are nevoie de știință multa, multi nu știu ce este luna, cum pot fii atât ignorați de realitate, nu știu ce e un nor

| Emilian65 a răspuns:

Nu este nici o problema deosebita ca nu va epilati în zona intima.

| minrest a răspuns:

Parul pubian are rolul lui in actul sexual, asa ca nu se epileaza fara acordul partenerului; in rest, il poarta fiecare cum vrea, il tunde, il epileaza sau nu, si doar un om superficial crede ca, daca e la moda sa te epilezi, trebuie sa se epileze toata lumea.

| Matthew1995 a răspuns:

Nu e nimic gresit. Aici tine de preferintele fiecaruia. Mie personal nu imi place sa am par acolo, si sincer nici partenerul meu nu mi-ar placea sa aiba, sau daca are, sa fie foarte putin si ingrijit, nu o intreaga padure amazoniana.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Le răspunzi că data viitoare să-si anunțe venirea (le bati obrazul că au intrat neinvitați peste voi) ca să aveți timp să mergeți la salon.

După ce că au comis o grosolănie, mai au nesimțirea să facă mișto de voi!

Poartă parul cum vrei tu, aici nu e vorba despre frizura de jos! E mârlănie ce-au făcut ei!
Ce să spun, ei sunt niste mârlani epilați!

| VoidEternal a răspuns:

Nu va mai plictisiti de trolling?

| IoanaArdelean35 explică (pentru VoidEternal):

Dece ar fi asta troll, am cerut o părere despre ce cred prieteni noștri. Daca la tine toate întrebările sunt troll după ce mai stai pe site-ul acesta?

| Fatamuntilor a răspuns (pentru IoanaArdelean35):

Toate intrebarile tale sunt cu si despre sex.De aia poate fi si trooling
Cred cu tarie ca se intampla pe situl asta e dubios.Nu prezinta probleme reale. Vorbesc la modul general
Dar poate reprezenta si o problema reala, nu-i asa?
Prietenii aia daca aveau mimim de educatie ar stiut ca ar trebuit sa bata la usa inainte de intra.Treaba voastra unde si cum purtati parul
Pe viitor aveti doua variante.Ori evitati acei prieteni(oricum e jenat ca v-au prins in acel mooment), ori inchideti usa cand aveti de gand la asemenea actiuni.

| StoicAnalysis a răspuns:

Atata timp cat aveti o igiena pusa la punct, nu ar trebui sa va pese de parerea altora. Si cu par la c*ur, si fara, tot acolo e.

| TheGentleman a răspuns:

Nu este nimic greșit, prietenii voștri sunt ghilobani și lipsiți de orice formă de minimă educație.

Părul are rolul lui, îngrijit corespunzător acționează ca o barieră, reducând riscul de infecții.

| dragodana a răspuns:

Salut!
Ori te-a sabotat telefonul punand alte cuvinte decat scriai, ori...
Este fix treaba voastra cum va ingrijiti.Este fix treaba voastra ce se intampla intre voi, cum va placeti.
Prietenii vostri sunt nesimtiti.In primul rand,se ciocane la usa si se asteapta sa se deschida usa de catre gazda.
Vezi tu, am fost crescuti, majoritatea, sa ne pese de ce cred altii, ce spune lumea.Vrajeala.Nu trebuie sa ne pese nici o secunda despre ce crede lumea.Este viata noastra, corpul nostru. Facem ce vrem cu ele.
Spor la distractie!

| Kiran a răspuns:

Nu este nimic anormal, din punct de vedere al meseriei de adulti, da, poate fi putin un minus parul din cauza ca te limiteaza in unele momente sa realizezi obiective, dar in mod normal nu este ceva gresit.

| EzSimple a răspuns:

Da, trebuie sa fi modificat genetic.