anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este ceva normal sate indragostesti de cineva mai mare ca tine? foarte mare nu cu 2-4 ani mai mare... e doar o intrebare prosteascabig grinbig grin

Răspuns Câştigător
| valy a răspuns:

Dragostea nu are limitehappy

12 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Nu e nimic anormal. Dragostea nu tine de varsta. Eu ma indragostisem la un moment dat de o fata cu 6 ani mai mare. Sunt si exemple de iubiri cu diferenta peste 10 si relatiile merg si partenerii sunt impliniti. Important e sa vezi in partener ce iti doresti tu la persoana ideala.

| Anca a răspuns:

Da se poate.
Dar nu ma pot indragosti de un barbat mai mare de 15 ani fata de mine. Asta ca un maxim laughing

Mai mult de 15 ani deja il admir poate, sau il plac in alt mod.
Dar atractie fizica pentru el nu mai am laughing) Totusi is tinerica, imi plac si mie prospaturile, sau hai sa zicem si barbatii mai copti, dar nu antichitatile laughing)

| nobody_9468 a răspuns:

Bai fratilor, nu e chiestia sa fie "normal". dragostea exista si la extraterestrii, ce naiba! este normal fiindca o persoana mai matura te va proteja(acum depinde ca daca are 25 da gandeste ca unu de 14 ani, degeaba e batranlaughing)...mai copii faceti ce simtiti voibig grin
bafta

| stweety10 a răspuns:

Tie ti se pare ceva anormal? Mie nu...

| LuS[z] a răspuns:

Da e normal.Inima ta nu tine cont atunci cand se indragosteste de faptul ca alesul e cu cativa ani mai mare plus ca e cool sa fii cu un tip mai mare ca tine.

Răspuns utilizator avertizat
| daniDeeDee a răspuns:

Dap... 11 ani intre noi happy

| Emena a răspuns:

Nu e prosteasca. da. e normal.cine nu s`a indragostit? nu conteaza anii.atat timp ca il placi.

| Emena a răspuns:

Amibotea. tu glumesti nu?:O

| alexutzu00791 a răspuns:

Logic si mie imi place de profa de romana insa ce sanse as aveasad. Ea 52 eu 18. Sa i stric casnicia?

| Vero1 a răspuns:

E perfect normal...crede-ma. Stii, dezavantajul este ca uneori chiar nu merita acel baiat dragostea ta. Cazul meu este un caz fericit...suntem ceva mai mult de buni prieteni(am 14, el 24). Ne integem perfectlove struckbig grin

| colin a răspuns:

Este foarte normal. 2-4 ani este OK.Intrebarea ese,. daca si el stie?!

Întrebări similare