| Bogdan26071999 a întrebat:

Este normal ca iubita mea să caute atenție în altă parte? Vorbește într-una cu alți băieți, dar tot mie îmi zice ca ma iubește nespus și alte lucruri. Eu cred că dacă iubești pe cineva cu adevărat nu mai cauți atenție la altcineva.

Răspuns Câştigător
| Plato a răspuns:

Daca-ti spun ca esti prost, dar asa, 100% prieteneste, te superi pe mine?
Mai, prietene, cum sa fii asa naiv? Cum, Doamne iarta-ma, sa permiti asa ceva? Da-o, frate, la ma-sa pe unde-a iesit.
Nu exista asa ceva, nu e posibil sa accepti o asemenea situatie. Dai dovada ca esti pampalau rau. Ok, cuvintele-s faine, dar faptele vorbesc mai tare. Nu te mai lasa cucerit de cuvinte, cand vezi ca faptele zic altceva.
Ai dreptate: nu cauti alta atentie daca o ai deja pe cea mai importanta. Inseamna ca atentia ta nu e cea mai importanta pentru ea, sau nu e suficient, deci nu te iubeste.

Te tine pana-si gaseste altul', apoi iti arunca o lozinca ordinara gen "Nu e vina ta, ci a mea" sau "am nevoie de timp sa ma cunosc" sau rahaturi de astea, cand "timp sa ma cunosc" inseamna de fapt booty-call-uri cine stie pe unde.

Desteapta-te, prietene!

8 răspunsuri:
| Crackman a răspuns:

Ai completa dreptate.
Asa ca ii mai folosesti corpul si o parasesti. Acum ce sa zic doar sa vrea ea o relatie deschisa

| PersonajFictiv a răspuns:

Mulți spun " te iubesc " doar de dragul de a o zice, dar când vine vorba de demonstrat nu mai au niciun rost cuvintele, îți dai seama din ceea ce fac cât de mult contezi.
Să te simți iubit când îți demonstrează asta cineva, când vorbele și faptele se susțin și nu se contrazic, nu înainte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa te iubeasca cu adevarat? Iluzii nu exista unicorni.
Depinde ce tip de relatie e cu acei baieti, daca sunt "prieteni" cel mai bine ai principii si ii spui pa. E normal s-o satisfaci sexual si sa-ti menti atitudinea masculina incat sa-i menti interesul, ea nu cauta in alta parte atentie deoarece nu-i oferi destula asta sunt minciuni.

| croissant a răspuns:

Buna nu, nu este normal. Oare tu nu ii oferi destula atentie incat a inceput sa caute in alta parte? Iesiti des?

| Plato a răspuns (pentru croissant):

Hai sa nu-i cautam scuze, ca nu exista. Daca nu-i convine, sa plece, nu sa vorbeasca cu altii.

| Antopuff a răspuns:

Da, nu ii place de tine. Dacă era interesată nu mai existau alti băieti. Asteapta sa gaseasca pe altcineva si ca sa nu stea singura sta cu tine.

| Anca32 a răspuns:

Dacă tu nu i dai atenția pe care o așteaptă ea de la tine pe undeva e îndreptățită. Dar dacă nu înseamnă că, clar ii cam place "din floare n floare

| Anonim53220 a răspuns:

Acorda-i tu mai multa atentie daca aste e problema, daca nu cand stati si vorbiti deschide subiectul, spune-i ca pentru tine cel mai important principiu in relatie e fidelitatea, si ca ai vrea sa nu mai caute atentie peste tot
Daca ea e indrazneata si pot spune putin "obraznica" sa faca chestile astea, macar atata poti sa ii zici si tu. Doar FII ATENT, daca se supara ca nu vrei sa caute atentie e clar, e genul care se da la mai multi si nu ii place doar cu unul, nu stie de gelozie, fidelitate etc. Daca e genul tau ramai cu ea, daca nu ceau calu', poti sa o lasi!